Λασίθι: Στον Εισαγγελέα ένας 81χρονος. Παρενόχλησε σεξουαλικά 15χρονη

Μπροστά στα μάτια των συγχωριανών του, ένα ηλικιωμένος παιδόφιλος επιχείρησε να παρασύρει ένα 15χρονο κορίτσι κάνοντάς του ανήθικες προτάσεις, σε κοινότητα του Δήμου Αγίου Νικολάου στο Λασίθι, το απόγευμα της Δευτέρας.

Συγκεκριμένα, ο 81χρονος είδε το ανήλικο κορίτσι να παίζει με τα αδέλφια της ηλικίας 11 και 8 χρόνων, τους κέρασε παγωτά και μπανάνες και έπειτα, προσπάθησε με τη βία να φιλήσει στο στόμα την 15χρονη, η οποία αντέδρασε.

Ο ηλικιωμένος, ωστόσο, επέμεινε, δίνοντας 50 ευρώ στο ανήλικο κορίτσι για να του επιτρέπει να ασελγήσει πάνω της.Η 15χρονη αρνήθηκε, ωστόσο, ο ηλικιωμένος επιχείρησε να τη φιλήσει. Τότε, το κορίτσι άρχισε να φωνάζει με αποτέλεσμα οι κάτοικοι του χωριού να ακινητοποιήσουν τον ηλικιωμένο και να ειδοποιήσουν τις Αρχές.

Ο δράστης, που σύμφωνα με την εφημερίδα “Ανατολή” δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου ο οποίος του άσκησε δίωξη για προσβολή γενετήσιας ελευθερίας σε βάρος ανηλίκου και τον άφησε ελεύθερο, ώσπου να εκδικαστεί η υπόθεση.

try { _402_Show(); } catch(e) {}

 

madata.gr