Κρήτη: Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ κλοπή μαμούθ από σπίτι

Στο μικροσκόπιο της τοπικής ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται τις τελευταίες ώρες μία υπόθεση κλοπής που μέχρι στιγμής στηρίζεται μόνο στα λεγόμενα μίας 55χρονης αλλοδαπής η οποία ισχυρίζεται ότι εκλάπησαν από το χρηματοκιβώτιο κατοικίας σε οικοδομικό συγκρότημα του Δήμου Μαλεβιζίου, 500.000 ευρώ.

Ειδικότερα, η γυναίκα κλήθηκε να καταθέσει, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, προκειμένου να διαπιστωθεί το αληθές των λεγομένων της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 55χρονη ισχυρίζεται ότι τα χρήματα αυτά έκανα «φτερά» ενόσω εκείνη απουσίαζε για μήνες στο εξωτερικό. Όταν επέστρεψε-σύμφωνα με την ίδια- δεν υπήρχε το ποσό αυτό μέσα στο χρηματοκιβώτιο ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην οικία της δεν εντοπίστηκαν στοιχεία που να παραπέμπουν σε διάρρηξη. Ερωτηματικά επίσης προκαλεί το γεγονός πως η ίδια άφησε για τόσο μεγάλο διάστημα, αυτό το μεγάλο ποσό στο σπίτι της, ενώ εκείνη έλειπε.

Η Ασφάλεια Ηρακλείου πάντως εξετάζει εξονυχιστικά την εν λόγω υπόθεση ενώ εκτιμάται η υπόθεση θα «φωτιστεί» περαιτέρω, με την εξέταση του υλικού που έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας του συγκροτήματος.

 

 

cretapost