Κρήτη: Σφαιρίδιο αεροβόλου χτύπησε ανήλικη την ώρα που έπινε καφέ

Απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Κρήτη, όταν σφαιρίδιο αεροβόλου πέτυχε μία 16χρονη στην περιοχή Μοίρες, την ώρα που βρισκόταν σε καφετέρια με την παρέα της.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες , η 16χρονη μαθήτρια, ενώ έπινε τον καφέ της σε υπαίθριο χώρο καφετέριας, ξαφνικά ένιωσε ένα κάψιμο στο χέρι, ενώ άρχισε και να αιμορραγεί.

Όπως έχει προκύψει από την καταγγελία και την προανάκριση που διενεργείται από το ΑΤ Φαιστού, ένας 21χρονος από ορεινό χωριό της περιοχής περιεργαζόταν μέσα από το επιβατηγό όχημα του και ενώ αυτό βρισκόταν εν κινήσει, ένα αεροβόλο πιστόλι στο οποίο χρησιμοποιούσε μεταλλικά σφαιρίδια και ένα από αυτά τα σφαιρίδια ‘ξέφυγε’ και τραυμάτισε την ανήλικη κοπέλα, για καλή της τύχη στο χέρι, καθώς αν το σφαιρίδιο την είχε βρει στο κεφάλι ή το μάτι ο τραυματισμός της θα ήταν σαφώς σοβαρότερος.

Ο νεαρός αναζητείται ακόμη, ενώ σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων και επικίνδυνη σωματική βλάβη ως προς τον τραυματισμό της ανήλικης μαθήτριας.