ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Στα άδυτα του… ψέματος: Μέσα στο εργοστάσιο που φτιάχνει κούκλες-ρομπότ του σεξ [εικόνες]

 Φωτογραφίες μέσα από εργοστάσιο που παράγει κούκλες ρομπότ για σεξουαλική επαφή έρχονται για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας.

Πρόκειται για το κινέζικο εργοστάσιο AI dolls, το οποίο έχει προκαλέσει παγκοσμίως αντιδράσεις εξαιτίας του γεγονότος ότι παράγει και κούκλες στο μέγεθος παιδιών.

Η μέση τιμή για μια κούκλα ρομπότ είναι 2.600 ευρώ και σύμφωνα με τους κατασκευαστές, είναι φτιαγμένες από πλαστικό το οποίο περιέχει λιγότερο λάδι από το ευρείας κατανάλωσης με αποτέλεσμα να μην μυρίζουν.

Η θερμοκρασία των ρομπότ ανέρχεται στους 37 βαθμούς Κελσίου για πιο… ανθρώπινη αίσθηση ενώ έχουν και αισθητήρες στο σώμα για να παραπέμπουν σε γυναίκες.

Σύμφωνα με τους ιθύνοντες, οι πελάτες της εταιρείας είναι κατά κύριο λόγο άνδρες από 40 έως 50 ετών, από Ευρώπη και ΗΠΑ.

Οι Αμερικανοί προτιμούν τις κούκλες με πιο σκουρόχρωμο δέρμα και μεγάλο στήθος και οπίσθια ενώ οι Κινέζοι τις μικρόσωμες με τρίχωμα στην ηβική περιοχή.

Όσον αφορά τις κούκλες παιδιών, οι παραγγελίες γίνονται κατά κύριο λόγο από ΗΠΑ και Καναδά. Στη Νορβηγία, οι Αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν δεκάδες παιδόφιλους εξαιτίας των φρικιαστικών πλαστικών κουκλών που παρήγγειλαν.

Οι κούκλες ρομπότ φτιάχνονται από θερμοπλαστικά και ελαστομερή υλικά ενώ ο σκελετός τους είναι από μέταλλο, προκειμένου το βάρος τους να παραπέμπει σε αληθινό άνθρωπο.  Σύμφωνα με την εταιρεία, οι κούκλες έχουν αντιπυρική προστασία ενώ δεν πρόκειται ούτε να βραχυκυκλώσουν ούτε να… εκραγούν.

Και σαν να μην φθάνουν αυτά, οι κούκλες μιλούν αγγλικά και αγγλικά! Μάλιστα, η κατασκευή τους, τους επιτρέπει να είναι και ευλύγιστες.

Η AI dolls φτιάχνει και κούκλες κατά παραγγελία οι οποίες κοστίζουν από 8.000 ευρώ. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει δύο τέτοιες παραγγελίες. Πρόκειται για χήρους άνδρες που ζήτησαν κούκλες που μοιάζουν με τις συζύγους τους.

Σύμφωνα με την εταιρεία, οι Γάλλοι προτιμούν κούκλες με ξανθά σγουρά μαλλιά, μπλε μάτια και καθόλου… τρίχωμα ενώ οι Ισπανοί προτιμούν το σκούρο δέρμα και τα σαρκώδη χείλη. Μάλιστα, το 70% των πελατών της εταιρείας επιθυμούν οι κούκλες να έχουν τρίχες στην ηβική περιοχή.

Μάλιστα, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τις κούκλες στη Μέση Ανατολή ενώ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και σε Βραζιλία, Χιλή, Αργεντινή, Ρωσία και Φιλιππίνες. Επίσης οι κούκλες-άνδρες είναι εννέα φορές λιγότερο δημοφιλής από τις  γυναίκες.

Από την πλευρά τους οι καταναλωτές έχουν παραπονεθεί στην εταιρεία λόγω του… δέρματος καθώς ισχυρίζονται πως λεκιάζει εύκολα.

Η AI dolls θεωρεί ως το καλύτερο προϊόν της την ηλικιωμένη πλαστική κούκλα που σημειώνει και τις μεγαλύτερες πωλήσεις τόσο στην Κίνα όσο και παγκοσμίως. Μάλιστα, θεωρεί πως τα επόμενα είκοσι χρόνια θα έχει δημιουργήσει κούκλες ρομπότ που θα μιλούν και θα περπατούν σαν άνθρωποι!

 

 eleftherostypos.gr
 
 

Πηγή: kritipress.gr