Ηράκλειο: »Παζάρι δεύτερο χέρι-χέρι βοήθειας»

«ΠΑΖΑΡΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ»
Από τον «Σύνδεσμο Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου» στο ΠΑΡΚΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ!

Ανοίγει η αυλαία του μεγάλου ετήσιου «ΠΑΖΑΡΙΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ» του «Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου» το οποίο θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου έως τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023 στο ΠΑΡΚΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, στο Ηράκλειο και ώρες 10.00 – 21.00.
Ο Φορέας απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε κάθε συμπολίτη να επισκεφτεί το καθιερωμένο Παζάρι του, που έχει καταξιωθεί ως θεσμός καθώς διοργανώνεται τα τελευταία είκοσι χρόνια. Tα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν, όπως πάντα, για την ενίσχυση των ανθρωπιστικών σκοπών που συνεχίζει ακούραστα να υπηρετεί.
Στο Παζάρι θα διατίθενται χρήσιμα αντικείμενα, που αν και μεταχειρισμένα, παραμένουν χρηστικά και σε εξαιρετική κατάσταση. Υπενθυμίζεται ότι αντικείμενα όπως διακοσμητικά, κουζινικά, κεντήματα, κοσμήματα, φωτιστικά, πίνακες, καθρέπτες, βιβλία, μικροέπιπλα κλπ.), εκτός ειδών ένδυσης και υπόδησης, θα γίνονται δεκτά ως προσφορές από φίλες και φίλους του Συνδέσμου και κατά τη διάρκεια λειτουργίας του Παζαριού.
Αξίζει επίσης να τονιστεί ότι ο «Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου» συμμετέχει με παράλληλο Παζάρι στο 1ο Φεστιβάλ Πολιτισμού του Δήμου Μαλεβιζίου που πραγματοποιείται το τριήμερο 7, 8, 9 Σεπτεμβρίου 2023 στο Γάζι, στην πλατεία Μ. Κατσαμάνη, μπροστά στο Δημαρχείο. Ο Φορέας ευχαριστεί θερμά το Malevizi Festival και ιδιαίτερα τον κ. Νίκο Βρέντζο για τη στήριξή τους και περιμένει το κοινό κατά τις ώρες 17.00-22.00.
Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2810 242121 και 6974301011.