Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Κυριακή 25 Φεβρουαρίου

Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

ΚΡΙΟΣ
Ενθουσιασμός και παρασκήνιο στα εργασιακά. Μην πάρεις παρορμητικές αποφάσεις, σκέψου καλά τις επιλογές σου. Πρέπει να επιστρέψεις στο παιχνίδι των ραντεβού και να μην φοβάσαι να φλερτάρεις. Πρέπει να αλλάξεις την προσωπική σου ζωή και ήρθε η ώρα να το κάνεις. Προσοχή στα οικονομικά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Πιθανές αποφάσεις βιαστικές να είναι μη ρεαλιστικές και να χαθούν ευκαιρίες για εσένα. Την ίδια μέρα το εξάγωνο του Ήλιου στους Ιχθύς με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει την δυνατότητα να υλοποιήσεις με φιλικά σου πρόσωπα σχέδια που θα οδηγήσουν σε ουσιαστική και δομική αλλαγή της προσωπικής σου κοσμοθεωρίας. Αλλάζεις τρόπο σκέψης και στάσης, τώρα θα πάρεις σοβαρά την πορεία της προσωπικής σου ζωής. Προσοχή στα οικονομικά σου, απέφυγε τα περιττά έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχεις έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης σήμερα και για αυτό δεν θα μπορέσεις να σκεφτείς καθαρά τις επαγγελματικές προτάσεις που έχεις λάβει και σε προβληματίζουν. Προσπάθησε να συγκεντρωθείς και να σκεφτείς τι θέλεις να κάνεις. Στα αισθηματικά σου καλύτερα τα πράγματα καθώς η απελευθερωμένη στάση σου ως προς τον αγαπημένο σου, δυναμώνει τα μεταξύ σας αισθήματα. Προσοχή μην κάνεις λάθος επιλογές που θα σου κοστίσουν οικονομικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η καθημερινότητά σου σε πνίγει και σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις λιγάκι από τις πολλές υποχρεώσεις και να κάνεις επιτέλους κάτι για τον ευατό σου. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δώσεις σε ένα νομικό θέμα που σε απασχολεί. Κάνε τις κατάλληλες κινήσεις για να το λύσεις. Στα αισθηματικά σου αλλάζεις τρόπο σκέψης, καθώς πλέον σκέφτεσαι περισσότερο το μέλλον σου και είσαι έτοιμη να κάνεις το επόμενο βήμα στη σχέση σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι ακόμη σε άριστο επίπεδο, όμως θα βελτιωθούν.

ΛΕΩΝ
Σκέφτεσαι πολύ και επαναπροσδιορίζεις τους στόχους και τα σχέδιά σου για το μέλλον, καθώς η εβδομάδα που πέρασε δεν ήταν και η καλύτερη για τα επαγγελματικά σου. Η προσοχή σου όμως είναι στραμμένη σην προσωπική σου ζωή. Μικροτσακωμοί με τον αγαπημένο σου θα σου χαλάσουν τη διάθεση, όμως μην στεναχωριέσαι είναι παροδικό. Αν είσαι single πρόσεξε πολύ τις επιλογές σου. Προσοχή σε οικονομικές συμφωνίες ή συζητήσεις, καλό θα είναι να μην παρθούν αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την επαγγελματική σου πορεία, όμως πριν καταλήξεις φρόντισε να έχεις στη διάθεσή σου όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι. Δουλεύεις πολύ και ίσως έχει έρθει η ώρα να επαναδιαπραγματευτείς κάποια πράγματα. Πρέπει να χαλαρώσεις λιγάκι το πρόγραμμά σου. Μην προχωρήσεις σε αποφάσεις για νέες συνεργασίες αν δεν έχεις εξετάσει διεξοδικά όλες τις παραμέτρους, γιατί θα αισθανθείς εγκλωβισμένη. Στα αισθηματικά σου φαίνεται ότι πατάς πλέον γερά στα πόδια σου και να εξετάσεις με σοβαρότητα τι πραγματικά θέλεις από την προσωπική σου ζωή. Τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν.

ΖΥΓΟΣ
Τα επαγγελματικά σου σε έχουν ταλαιπωρήσει αρκετά. Σήμερα όμως η προσοχή σου είναι στραμμένη στην προσωπική σου ζωή. Θέλεις να γίνεις περισσότερο υπεύθυνη και να αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες για να βελτιώσεις και την ερωτική σου ζωή. Προσοχή σε συμφωνίες για νέα εργασία, καθώς καλό θα είναι να δεις πρακτικά τι μπορούν να σου προσφέρουν και αν θα σε συμφέρει οικονομικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η έντονη κοινωνική ζωή θα σου επιτρέψει να κάνεις σημαντική πρόοδο στα θέματα της δουλειάς σου και αυτό σε έχει ευχαριστήσει πάρα πολύ. Σήμερα θα δώσεις την προσοχή σου στον σύντροφό σου τον οποίο παραμέλησες το τελευταίο διάστημα και έχεις πληγωθεί από όσα σου είπε για αυτήν την κατάσταση. Στο χέρι σου είναι να αλλάξεις την κατάσταση. Υπάρχει βελτίωση στα οικονομικά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Πλέον το αποφάσισες και είσαι έτοιμη να κάνεις ριζικές αλλαγές στην επαγγελματική σου ζωή. Αν μέσα στα σχέδιά σου είναι η αλλαγή εργασίας, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις αυτό το βήμα. Σήμερα ωστόσο είσαι απασχολημένη με οικογενειακά ζητήματα και παρόλο που δεν είναι εύκολο έχεις επικεντρωθείς σε συζητήσεις που πρέπει να γίνουν με οικογενειακά πρόσωπα. Μπορεί να ταλαιπωρηθείς, όμως θα βρεθούν οι λύσεις που ζητάς. Υπομονή, με τις αλλαγές που θα προκύψουν στα επαγγελματικά σου, θα βελτιωθούν και τα οικονομικά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Χρειάζεται προσοχή σε εμπορικές συμφωνίες και νέες προτάσεις που θα δεχθείς. Οι αλλαγές που έκανες στην εξωτερική σου εμφάνιση είχαν αποτέλεσμα, καθώς και η ψυχολογία σου άλλαξε, αλλά και η ερωτική σου ζωή βελτιώθηκε. Αν είσαι single προσπάθησε να μην είναι τόσο παρορμητική και μην ενθουσιάζεσαι υπερβολικά. Ευκαιρία για να κάνεις εκείνο το ταξίδι που ήθελες τόσο πολύ. Κάλυψε πρώτα τις υποχρεώσεις σου και μετά θα έχεις τα χρήματα που απαιτούνται για αυτήν την εξόρμηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα επαγγελματικά σου δεν σε απασχολούν σήμερα. Έχεις αποφασίσει να αφιερώσεις την ημέρα σε εσένα και την οικογένειά σου. Κάνε το απαιτούμενο ξακαθάρισμα ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου, θα σε βοηθήσει να κλείσετε παλιές πληγές και να προχωρήσετε παρακάτω. Είστε στάσιμοι σε μία κατάσταση που μόνο στεναχώρια φέρνει και στους δυό σας. Κάνε το πρώτο βήμα να λύσεις το όποιο πρόβλημα. Τα οικονομικά σου μόνο καλύτερα θα πάνε, αν συνεχίσεις να είσαι συνεπής με τις υποχρεώσεις σου.

ΙΧΘΕΙΣ
Πέρασες περίεργη εβδομάδα, σήμερα όμως ξαναβρίσκεις τον εαυτό σου και το χαμόγελό σου. Έλυσες ζητήματα που σε απασχολούσαν και έχεις ανανεωθεί ψυχολογικά. Ιδανική ημέρα για βόλτες με φίλους και τον αγαπημένο σου. Προσπάθησε να αναπληρώσεις το κενό της εβδομάδας και αφιέρωσε χρόνο στα πρόσωπα που αγαπάς. Τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν, θα κάνεις και κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

tlife