Η Ύδρα είναι ένα μικρό νησί αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν είναι υπέρoχο!

 Ένα από τα νησιά του Αργοσαρωνινού που κάθε χρόνο συγκεντώνει αρκετούς τουρίστες είναι η Ύδρα. Το νησί αξίζει μια επίσκεψη σου και είναι ιδανικός προορισμός για όσους θέλουν να ξεσκάσουν ένα σαββατοκύριακο και να φύγουν από την πόλη.

Αυτοί είναι οι λόγοι που θα σε κάνουν να πας στην Ύδρα: 

1.Στο νησί δε χρειάζεται μεταφορικό μέσο! Πας με το καράβι, σε αφήνει εκεί και δε χρειάζεται να ανησυχείς για τη μεταφορά σου, αφού όλα είναι κοντά.

Αποτέλεσμα εικόνας για υδρα παραλια

2.Απέχει μόλις μια ώρα και τριάντα λεπτά από το λιμάνι του Πειραιά, αν επιλέξεις να μεταβείς με flying dolphin.

3.Είναι κοσμοπολίτικο νησί και κάθε χρόνο πολλοί celebrities επιλέγουν να περάσουν ήρεμες στιγμές σε αυτό.

Σχετική εικόνα

 
 

4.Το νησί είναι για όσους αγαπούν το περπάτημα. Αν κάνεις βόλτα, πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείς τους ανεμόμυλους που βρίσκονται στο ψηλότερο σημείο του λόφου του Αγίου Αθανασίου. Θα απολαύσεις μοναδική θέα.

Οι παγόδες της Νάρα

5.Μόλις τακτοποιηθείς στο μέρος που θα μείνεις, ξεκίνα τις περιπλανήσεις.Επισκέψου το αρχοντικό του Λάζαρου Κουντουριώτη και τον ναό της Υπαπαντής ενώ μη ξεχάσεις να κάνεις μια στάση στο  παλαιότερο φαρμακείο του νησιού που ονομάζεται Φαρμακείο Ραφαλιά καθώς είναι ένα οίκημα που «κρατά» από τον 19ο αιώνα. Η συνοικία Κιάφα είναι ιδανική για φωτογραφίες.

Αποτέλεσμα εικόνας για υδρα αρχοντικα

6.Μη ξεχάσεις να επισκεφτείς το Ιστορικό Μουσείο της Ύδρας αλλά και διάφορα αρχοντικά που θα δεις τριγύρω σου.

7.Φαγητό, καφές και χαλαρή διασκέδαση είναι αυτό που θα συναντήσεις στην Ύδρα. Μην περιμένεις έξαλλες καταστάσεις. Οι τιμές πάντως είναι σχετικά προσιτές.

Πηγή: neolaia.gr

Πηγή: kritipress.gr