Οι top 30 ιδιαίτερες παραλίες της Ελλάδας

 Οι φυσικές πισίνες έχουν κάτι εγγενές μαγευτικό, μιας και είναι κάτι που δεν συναντάς ακριβώς και κάθε μέρα στη θάλασσα.

Και μια τέτοια, περίφημη και εκπληκτική, υπάρχει στα Κουφονήσια. Πισίνα τη λένε -και πισίνα είναι δηλαδή!- και θα τη βρει ο προσεκτικός ταξιδιώτης ανηφορίζοντας από την Ιταλίδα προς το Πορί, όσο αναζητά καταφύγιο μακριά από την πολυκοσμία και τα αδιάκριτα βλέμματα.

shutterstock733558171

Ψάχνοντας με το μάτι στον παράκτιο δρόμο προς τα ανατολικά, θα συναντήσεις έναν θαλάσσιο χώρο που δεν μοιάζει με τους άλλους. Δεν γελιέσαι, είσαι στην Πισίνα, μια βραχώδη και περικυκλωμένη από βράχια ακτή που σε περιμένει να σου χαρίσει τελείως διαφορετική αίσθηση παραλίας αλλά και νερών.

shutterstock686098303

Ήταν εξάλλου ένα από τα παιχνίδια που είχε δώσει ο Ποσειδώνας ο ίδιος στις Νηρηίδες για να απασχολούνται, ξέροντας προφανώς καλύτερα από κάθε θνητό…

shutterstock733558282

Γιατί να πας: Γιατί είναι μια φυσική πισίνα ανάμεσα στα βράχια! Ακόμα και υποθαλάσσιο πέρασμα έχει που σε ανοίγει στην απεραντοσύνη του μπλε. Βουτιές από τα βράχια λοιπόν σε ένα μαγικό τοπίο που θα ανταμείψει κάθε επισκέπτη, ό,τι κι αν αναζητεί σε όρους παραθεριστικής μαγείας.

c1bsihee

Τη μάσκα μην ξεχάσεις μόνο και την καλή -ρομαντική- παρέα, μιας και μιλάμε για πισίνα για δύο…

shutterstock682399933

Πηγή: kritipress.gr