Η πρώτη μέρα προέδρου και χωρικών Αντιπεριφερειαρχών στην Περιφέρειας Κρήτης

Συναντήσεις με τους προκατόχους τους αλλά και με υπηρεσιακούς παράγοντες είχαν κατά την πρώτη μέρα, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου και οι επικεφαλής των Περιφερειακών Ενοτήτων της Κρήτης.
Ο Πρόεδρος
Ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Παύλος Μπαριτάκης συναντήθηκε με τον προκάτοχό του Γιώργο Πιτσούλη και συζήτησαν πρακτικά ζητήματα που σχετίζονται με την λειτουργία του γραφείου και του Περιφερειακού Συμβουλίου κάνοντας λόγο για διαρκή και καλή συνεργασία.
Στο Ηράκλειο
Συνάντηση ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων για τα θέματα που αφορούν την λειτουργία της Αντιπεριφέρειας Ηρακλείου είχαν ο απερχόμενος Αντιπεριφερειάρχης Ευριπίδης Κουκιαδάκης με το νέο Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Νίκο Συριγωνάκη. Η συνάντηση έγινε σε πολύ θερμό κλίμα και επικεντρώθηκε στα βασικότερα θέματα που απασχολούν την Π.Ε. Ηρακλείου και σε ανταλλαγή ευχαριστιών και ευχών.
Στα Χανιά
Ενημερωτική συνάντηση για θέματα που είναι σε εξέλιξη στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, είχαν ο απερχόμενος Αντιπεριφερειάρχης Απόστολος Βουλγαράκης με το νέο Αντιπεριφερειάρχη της ΠΕ Χανίων Νίκο Καλογερή. Ο κ. Καλογερής στη συνέχεια είχε συναντήσεις με Διευθυντές Υπηρεσιών για λειτουργικά ζητήματα καθώς και εκπροσώπους φορέων για διάφορα τοπικά ζητήματα.
Στο Λασίθι
Ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γιάννης Γουλιδάκης, συναντήθηκε με Διευθυντές και στελέχη των Υπηρεσιών της Π.Ε. Λασιθίου, σε μια πρώτη επαφή και συζήτηση για τις τα προβλήματα και τις δυνατότητες ανάπτυξης των Υπηρεσιών.
Να σημειωθεί τέλος, πως η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου Μαρία Λιονή απουσιάζει στη Ρουμανία όπου εκπροσωπεί την Περιφέρεια Κρήτης στο τελικό συνέδριο του ευρωπαϊκού έργου Niche.

Πηγή: typoskritis.gr