Γιορτάζει ο Ιερός Ναός του Αγίου Παντελεήμονος: Το πρόγραμμα

Την Πέμπτη 27η Ιουλίου 2023, μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος και Ιαματικού Παντελεήμονος, πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός του Αγίου στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, στον Λόφο του Τιμίου Σταυρού της πόλεως Ρεθύμνης, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Το εσπέρας της Τετάρτης 26ης Ιουλίου 2023 και από ώρας 7.00 μ.μ. θα τελεσθεί ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Απαμείας κ. Παϊσίου.

Μετά το πέρας του Εσπερινού, θα πραγματοποιηθούν, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Πολιτισμικής και Κοινωνικής Διακονίας «Θεομήτωρ», τα εγκαίνια Εκθέσεως έργων των Σχολών Αγιογραφίας και Ψηφιδωτού της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου.

Το πρωΐ της Πέμπτης 27ης Ιουλίου 2023 και από ώρας;7.00 π.μ. θα τελεσθούν ο Όρθρος και στη συνέχεια Αρχιερατικό Συλλείτουργο, συλλειτουργούντων του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Προδρόμου, και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Απαμείας κ. Παϊσίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο λόγο.