Γεννηθήκατε Αύγουστο; Τα 5 χαρακτηριστικά που κάνουν την προσωπικότητά σας μοναδική

Όσοι ήρθατε στη ζωή μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, ίσως νιώθετε μια παραπάνω χαρά επειδή έχετε την ευκαιρία να γιορτάσετε τα γενέθλιά σας σε κάποια παραλία, στο αγαπημένο σας νησί ή απλά στο μέρος που απολαμβάνετε να περνάτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα την άδεια σας.

Πέρα όμως από τα θετικά συναισθήματα που σας κατακλύζουν κάθε φορά που ετοιμάζετε το πάρτι των γενεθλίων σας, πρέπει να νιώθετε έξτρα τυχεροί καθώς οι επιστήμονες θεωρούν πως η προσωπικότητά σας ξεχωρίζει για κάποια πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, για τα οποία οι γύρω σας, σας λατρεύουν. Ποια είναι αυτά;

1. Η γοητευτική σας εξωστρέφεια

Ναι, όσοι έχετε γεννηθεί μέσα στον Αύγουστο, δεν υπάρχει περίπτωση να είστε εσωστρεφείς. Είστε ίσως από τα πιο κοινωνικά όντα και κερδίζετε αμέσως την προσοχή με την ομιλία σας. Μπορείτε να εξιστορήσετε όλη σας τη ζωή μέσα σε μόλις λίγα λεπτά και μάλιστα, με τον πιο ελκυστικό τρόπο.

2. Η αξιοζήλευτη δοτικότητά σας

Εάν αντιληφθείτε ότι ένα άτομο έχει ανάγκη από τη βοήθεια σας, δεν υπάρχει περίπτωση να μην του προσφέρετε τα πάντα. Ακόμη και αν κανείς δεν σας το ζητήσει, θα είστε εκεί για να κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας προκειμένου να σώσετε τον κόσμο. Η δοτικότητά σας δεν έχει όρια και δεν σκέφτεστε ποτέ να πάρετε κάποιο αντάλλαγμα.

3. Είστε ιδιαίτερα επιλεκτικοί

Ένα από τα πιο γοητευτικά στοιχεία επάνω σε κάποιο άτομο, είναι όταν είναι επιλεκτικό. Όσοι έχετε γεννηθεί τον Αύγουστο, δεν εντυπωσιάζεστε εύκολα, ψάχνετε την αυθεντικότητα σε ένα άτομο και αυτό ακριβώς το γεγονός δείχνει τη σταθερότητα του χαρακτήρα σας και τις υψηλές σας προσδοκίες από όποιον σας πλησιάσει. Δεν μπορούν να γίνουν όλοι φίλοι σας και αυτό από μόνο του, σας κάνει ξεχωριστούς.

4. Είστε ονειροπόλοι

Θα μπορούσατε να είστε ο John Lennon ή το παιδί που μετράει τα άστρα! Πολλές φορές, βυθίζεστε σε ονειροπολήσεις και κάνετε όνειρα να αλλάξετε τον κόσμο και να επαναφέρετε χαμένες αξίες και έννοιες. Συνεχίστε δυναμικά να το κάνετε γιατί μόνο έτσι θα αλλάξει κάτι.

5. Επιδιώκετε πάντα την τελειότητα

Δεν θα σας πούμε τελειομανείς αλλά σίγουρα προσπαθείτε σχεδόν πάντα να αγγίξετε το τέλειο και το καταφέρνετε με εξαιρετική επιτυχία. Σχεδιάζετε μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια για να είστε σίγουροι ότι όλα θα πάνε όπως τα έχετε υπολογίσει και η προνοητικότητα σας τελικά δεν σας διαψεύδει.

jenny.gr