Φιλόδοξος ο ανανεωμένος ΠΟΑ

 Ανανεωμένος σε όλα τα επίπεδα ο ΠΟΑ θα επιδιώξει μία καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα της Γ Εθνικης. Αυτό τόνισαν πρόεδρος προπονητής και παίκτες στην επίσημη πρώτη προπόνηση της ομάδας του Ατσαλένιου, η οποία συνδυάστηκε και με τον καθιερωμένο αγιασμό.

Ο νεέος πρόεδρος, Νίκος Αγγελάκης δήλωσε:
"Είναι μια νέα προσπάθεια από μια νέα διοίκηση που πλαισιώνουν παλιά και νέα μέλη. Να πατήσουμε στην παλιά διοίκηση και στις αξίες που είχε και να βάλουμε τη δική μας πινελιά. Έχουμε ενισχύσει σημαντικά την ομάδα και θεωρώ ότι θα πάμε καλύτερα από πέρυσι. Εχούμε ενισχύσει την ομάδα και με γυμναστή ο οποίος θα έχει την επίβλεψη και του Κεραυνού αλλά και του Ερμή. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Γιάννη Καλέμπουμπα για όλα όσα πρόσφερε.»

38476956_10156686836817048_3433203879246823424_n.jpg

Το παρών έδωσε σύσσωμη η νέα διοίκηση, το καινούργιο τεχνικό επιτελείο με επικεφαλής τον Μανώλη Σκύβαλο και φυσικά τα έξι νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Ο Βραζιλιάνος Καρλίτο, οι Ιταλοί Πιζάνι, Στεφανόνι και οι Κερμενίδης, Καραγκιοζίδης, Νηστικάκης. Στην προπόνηση έλαβε μέρος κι ένας αμυντικός που στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ στη Γ’ Εθνική, με τον οποίο η διοίκηση του ΠΟΑ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις.

Πηγή: kritipress.gr