Εθελοντική αιμοδοσία από τη Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων

 Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση πολιτών και εργαζομένων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων, στο κάλεσμα της διοίκησης

 
Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε για μια ακόμη φορά η διοίκηση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων η οποία στο πλαίσιο των δράσεων που αναλαμβάνει για τη στήριξη ευπαθών ομάδων της κοινωνίας, οργάνωσε εθελοντική αιμοδοσία. Μεγάλος ήταν ο αριθμός των πολιτών αλλά και των εργαζομένων της Τράπεζας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της διοίκησης.

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του κτηρίου της διοίκησης στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στα Χανιά με τα στελέχη της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων να επισημαίνουν την ανάγκη «τέτοιου είδους δράσεις να επαναλαμβάνονται και να τυγχάνουν της απήχησης που επιβάλλεται». 

Η δράση έγινε σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών νομού Χανίων «Ο Άγιος Ιωάννης» και με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων. Ο κ. Ιάκωβος Ρούσσος προϊστάμενος Δημοσίων Σχέσεων της Τράπεζας Χανίων δήλωσε ότι «η εθελοντική αιμοδοσία διοργανώθηκε για πρώτη χρονιά στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης της Συνεταιριστικής Τράπεζας. Ο ίδιος τόνισε τη σημασία και τα οφέλη για την τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με την πρόεδρο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Χανίων «Ο Άγιος Ιωάννης» κ. Δέσποινα Ροδουσάκη παράλληλα με την αιμοδοσία, έγινε και δειγματοληψία μυελού των οστών.

Πηγή: kritipress.gr