Εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα στο κόμβο Αλικαρνασσού επί της Λεωφ. Στ. Καζαντζίδη

Στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου «ΕΡΓΟ: Υλοποίηση Βραχυπρόθεσμων παρεμβάσεων σε τμήματα & θέσεις μειωμένης ασφάλειας στη Π.Ε.Ο., ΥΠΟΕΡΓΟ: Βελτίωση επιπέδου οδικής ασφάλειας σε θέσεις Μ.Ο.Α. (Μειωμένης Οδικής Ασφάλειας) στους οδικούς άξονες: 1) Ηράκλειο – Μοίρες – Αγία Γαλήνη, 2) Ηράκλειο – Γούβες – Χερσόνησος – Μάλια (Π.Ε.Ο), 3) Χανιά – Ρέθυμνο (Π.Ε.Ο.)» πρόκειται να εκτελεστούν εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα στο κόμβο Αλικαρνασσού επί της Λεωφ. Στ. Καζαντζίδη στο ρεύμα ανόδου από Λιμάνι προς Βιάννο μήκους περίπου 300μ .
Οι εργασίες θα εκτελεστούν από 18.03.2023 έως 19.03.2023 .
Οι εργασίες φρεζαρίσματος ξεκινάνε Σάββατο 18.03.2023 από το πρωί έως τις απογευματινές ώρες. Η κίνηση των οχημάτων δε θα διακόπτεται, θα γίνεται εναλλάξ, με τη βοήθεια σηματωρών στο ρεύμα ανόδου με στένωση λωρίδας, προς Λεωφ. Στ. Καζαντζίδη, ΒΙ.ΠΕ. και προς κόμβο Αγ. Νικόλαου. Η κίνηση στο ρεύμα καθόδου θα διεξάγεται κανονικά έως τις απογευματινές ώρες.
Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης θα ξεκινήσουν κατά τις βραδινές ώρες του Σαββάτου 18.03.2023 περίπου στις 21:00μ.μ. και θα συνεχιστούν έως την Κυριακή 19.03.2023 μέχρι τις απογευματινές ώρες. Σε όλο το πλάτος του ρεύματος ανόδου κατά την εκτέλεση των εργασιών δε θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων.
Το ρεύμα καθόδου θα γίνει διπλής κατεύθυνσης από την διασταύρωση Λ. Στέλιου Καζαντζίδη
με την οδό Διδούς (ΗΛΕΚΑΛ) , άνοδος από λιμάνι μόνο προς ΒΙ.ΠΕ. και κάθοδος από ΒΙ.ΠΕ.
μόνο προς λιμάνι.
Η είσοδος των οχημάτων από Αγ. Νικόλαο προς Λιμάνι και Βιάννο θα παραμείνει κλειστή, καθώς και η έξοδος από Λιμάνι προς Άγ. Νικόλαο.
Η είσοδος των οχημάτων από Ρέθυμνο προς Λιμάνι θα είναι κλειστή, θα επιτρέπεται μόνο η πορεία προς Βιάννο.
Η έξοδος των οχημάτων από Λιμάνι προς Ρέθυμνο θα διεξάγεται κανονικά.

Σάββατο 18.03.2023 Σήμανση εργασιών φρεζαρίσματος