Επίθεση με καυστικό υγρό: Πατέρας και μητέρα διαψευδουν την 38χρονη – Λέει ψέματα, δεν είχε κακοποιηθεί

Οι γονείς της 38χρονης καταδικάζουν τις πράξεις της και διαψεύδουν ότι η κόρη τους είχε κακοποιηθεί από το θύμα.

Άφαντη παραμένει η 38χρονη που έριξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της. Μάλιστα, παρόλο που αρχικά είχε δηλώσει ότι θα παραδοθεί σήμερα Δευτέρα, εξακολουθεί να κρύβεται, με τις Αρχές να έχουν εκδώσει ένταλμα σύλληψης. Στο μεταξύ, ο 36χρονος παραμένει στο νοσοκομείο με βαριά εγκαύματα και τον κίνδυνο να χάσει το αριστερό του μάτι. 

Την ίδια ώρα, οι γονείς της 38χρονης καταδικάζουν την επίθεση της κόρης τους, ενώ διαψεύδουν και όσα υποστηρίζει η ίδια περί κακοποίησής της. 

«Διέπραξε ένα αδικαιολόγητο λάθος»

Ο πατέρας της 38χρονης, στην οποία έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ανέφερε ότι η κόρη του λέει ψέματα για τις απειλές. «Δεν την είχε πειράξει, δεν την είχε δείρει, δεν την απειλούσε, δεν της είχε κάνει τίποτα. Η κόρη μου λέει ψέματα. Προσπαθεί να δικαιολογήσει τη βλακεία που έκανε. Η Μ. διέπραξε ένα αδικαιολόγητο λάθος», τόνισε ο πατέρας της 38χρονης.

 «Δεν υπήρχε κανένας λόγος για να οδηγηθεί στην πράξη αυτή» πρόσθεσε, μιλώντας στο Open, ενώ ανέφερε ότι «ο 36χρονος ήθελε να χωρίσουν, δεν την ήθελε άλλο». «Δεν δικαιολογείται η πράξη της και σε καμία περίπτωση δεν παίρνω το μέρος της». 

 «Δεν το χωράει ο νους μου αυτό που έκανε η κόρη μου»

Παράλληλα, η μητέρα της μιλώντας στον Alpha, ανέφερε: «Δεν το περίμενα ποτέ αυτό που έκανε η κόρη μου. Δεν το χωράει ο νους μου. Με είχε πάρει τηλέφωνο και μου είχε πει ότι είχαν προβλήματα, αλλά δεν μπορούσα να πιστέψω ότι θα έφτανε ως εκεί. Λυπάμαι πολύ για όσα συνέβησαν, για όσα έκανε η κόρη μου, λυπάμαι για αυτό που έπαθε το θύμα. Είναι ασυγχώρητη η πράξη της».

«Με απειλούσε, με πίεσε για επαφή… θόλωσα» είπε η 38χρονη

Η 38χρονη μίλησε στην ΕΡΤ και απαντώντας στην ερώτηση ποιος από τους δύο ζήτησε να συναντηθούν, είπε: «Εγώ τον πήρα τηλέφωνο και εκείνος μου είπε, ότι δεν έχει ζάρια σήμερα το βράδυ -παίζει ζάρια σχεδόν κάθε βράδυ- και μπορούμε να βρεθούμε».

Όσο για το τι ακριβώς έγινε εκείνο το βράδυ, η γυναίκα από την πλευρά της ανέφερε: «Για ακόμα μια φορά μετά τις όμορφες στιγμές μας άρχισε να με απειλεί. Απλώς το έκανε πιο έντονα από ποτέ. Είχε μια ασυνήθιστη έπαρση. ‘Θα παντρευτώ και θα κάνω παιδιά, εσένα βέβαια θα αγαπάω όμως εσύ θα είσαι στο χώμα’. Εγώ μετά από αυτό… δεν ήθελα να με αγγίζει. Εκείνος με πίεσε πολύ για επαφή παρά την θέλησή μου… και μετά ξανά απειλές. Δυστυχώς θόλωσα».

madata.gr