Ένας νέος, βελτιωμένος τρόπος αερομεταφοράς που προσφέρει μία βολική και άνετη εμπειρία αερομεταφοράς για κατοικίδια

 Η Emirates SkyCargo, το τμήμα μεταφοράς φορτίου της Emirates, ανακοίνωσε την Emirates Pets- ένα νέο, βελτιωμένο τρόπο αερομεταφοράς, δημιουργημένο από μία ομάδα ειδικών, με σκοπό να προσφέρει μία βολική και άνετη εμπειρία αερομεταφοράς για κατοικίδια ζώα.

Η μέθοδος αυτή βασίζεται στις ήδη υπάρχουσες δυνατότητες της Emirates SkyCargo για μεταφορά ζώων στις πτήσεις της, προσφέροντας νέα χαρακτηριστικά όπως μεταφορά πόρτα- πόρτα και κράτηση εισιτηρίων μετ’ επιστροφής για τα κατοικίδια.

Με την Emirates Pets, η Emirates SkyCargo θα προσφέρει μεταφορά μεταξύ αεροδρομίων για τα ζώα για όλους τους περισσότερους από 160  προορισμούς του δικτύου της Emirates. Ο ιδιοκτήτης του ζώου θα είναι υπεύθυνος για τη συμπλήρωση των απαραίτητων εγγράφων για τη μεταφορά του κάθε κατοικίδιου από τη μία χώρα στην άλλη.

Επιπρόσθετα, η Emirates SkyCargo έχει επίσης ξεκινήσει συνεργασία με την Snoopy Pets, την κορυφαία υπηρεσία μετεγκατάστασης κατοικίδιων ζώων που στεγάζεται λίγο έξω από το Ντουμπάι, με σκοπό να προσφέρει υψηλής ποιότητας μεταφορά πόρτα-πόρτα μαζί με την Emirates Pets Plus σε 16 αγορές.

Με αυτή την ιδιαίτερη υπηρεσία, όλα τα λογιστικά για την μεταφορά του κατοικίδιου από και προς το αεροδρόμιο, συμπεριλαμβανομένης της κατάθεσης όλων των απαιτούμενων εγγράφων, τη παραλαβή του κατοικίδιου ζώου για τους απαιτούμενους κτηνιατρικούς ελέγχους και τη μεταφορά του κατοικίδιου ζώου από και προς το αεροδρόμιο, αναλαμβάνονται από την Snoopy Pets για λογαριασμό του πελάτη και της Emirates SkyCargo.

Οι αγορές στις οποίες είναι διαθέσιμη η υπηρεσία είναι το Μπαχρέιν, η Βραζιλία, η Κύπρος, η Γαλλία, η Γερμανία, η  Ιρλανδία, η Ιταλία, η Μαλαισία, η Ολλανδία, η Πορτογαλία, η Σιγκαπούρη, η Νότια Αφρική, η Ισπανία,  η Ελβετία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Με την Emirates Pets και την Emirates Pets Plus, οι ιδιοκτήτες που επιθυμούν να πάρουν μαζί τους τετράποδους φίλους τους στις διακοπές τους, έχουν επίσης την επιλογή να κλείσουν και πτήση επιστροφής για το κατοικίδιο τους μέσω της Emirates SkyCargo.

Τα τελευταία δύο χρόνια, η Emirates SkyCargo έχει μεταφέρει πάνω από 11,000 κατοικίδια στις πτήσεις της- κυρίως γάτες και σκύλους. Γύρω στο 60% των ζώων που έχουν πετάξει είτε ξεκίνησαν είτε τελείωσαν το ταξίδι τους στα ΗΑΕ. Γύρω στα 3,000 κατοικίδια έχουν ταξιδέψει προς το Ηνωμένο Βασίλειο το ίδιο χρονικό διάστημα με τον αερομεταφορέα.

Η Emirates Pets σχεδιάστηκε έχοντας κατά νου την ασφάλεια και την άνεση του κάθε ζώου, προσφέροντας ειδικές παροχές συμπεριλαμβάνοντας την κατάσταση της αποστολής, το χρόνο καθυστέρησης για την αποδοχή κατοικίδιων ζώων στην χώρα εισόδου, τους χώρους αποκλειστικής φροντίδας ζώων στους κόμβους του Emirates SkyCargo στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι και στο World Central του Ντουμπάι καθώς και τη διαθεσιμότητα κτηνιατρικής περίθαλψης σε διαρκή βάση. Οι προσανατολισμένες προς την ευζωία των ζώων διαδικασίες της Emirates Pets έχουν αναπτυχθεί σύμφωνα με τους όρους που περιγράφονται στους κανονισμούς της ΙΑΤΑ για ζωντανά ζώα (LAR), ώστε να εξασφαλίζεται ότι τα κατοικίδια είναι καλά φροντισμένα καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο www.skycargo.com/emiratespets

Η Emirates SkyCargo είναι ο μεγαλύτερος αερομεταφορέας φορτίου παγκοσμίως. Προσφέρει στους πελάτες της χωρητικότητα φορτίου στο μοντέρνο στόλο των πάνω από 270 αεροσκαφών, που συμπεριλαμβάνει 14 φορτηγά αεροπλάνα – 13 Boeing 777-F και ένα B747-400ERF. Η Emirates SkyCargo έχει αναπτύξει μια σειρά μεταφορικών λύσεων που απευθύνονται σε συγκεκριμένες βιομηχανικές περιοχές.

Μερικές από τις λύσεις περιλαμβάνουν την Emirates Pharma- για την ασφαλή μεταφορά ευαίσθητων στη θερμοκρασία φαρμακευτικών προϊόντων, την Emirates Fresh- για τη μεταφορά φρέσκων προϊόντων, όπως φρούτα, λαχανικά, θαλασσινά και κρέας, καθώς και την Emirates Wheels για τη μεταφορά πολυτελών και premium αυτοκινήτων.

Πηγή: kritipress.gr