Έγκλημα στα Χανιά: Βίαιος ο θάνατος του 53χρονου – Το πόρισμα του ιατροδικαστή

Βίαιος ήταν ο θάνατος του 53χρονου άνδρα, που βρέθηκε χτυπημένος και φιμωμένος με μονωτική ταινία μέσα στο σπίτι του στο κέντρο των Χανίων, την περασμένη Κυριακή (15/1), σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Αντώνη Παπαδομανωλάκη.

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός στο πάτωμα, δίπλα από το κρεβάτι του, στο ισόγειο διαμέρισμα όπου διέμενε μόνος, τα τελευταία πολλά χρόνια.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο άντρας πέθανε από ασφυξία, αφού προηγουμένως ξυλοκοπήθηκε βάναυσα στην περιοχή του προσώπου.

Όπως προέκυψε, ο δράστης ή οι δράστες γρονθοκόπησαν τον 53χρονο σπάζοντας του τη μύτη, προκαλώντας του εκχυμώσεις και οίδημα στα μάτια και στη συνέχεια του έκλεισαν τη μύτη και το στόμα μέχρι που βρήκε ασφυκτικό θάνατο. «Δεδομένου ότι δεν έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ο 53χρονος πέθανε από ασφυξία μετά το ξυλοκόπημα, με απόφραξη της μύτης και του στόματος», είπε ο κ. Αντώνης Παπαδομανωλάκης.

Tη σορό ανακάλυψε προχθές (15/1) το βράδυ ένας γείτονας, ο οποίος ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία.

Από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε το έγκλημα, το σκυλί του θύματος περιμένει μάταια το αφεντικό του που έμεναν μαζί να γυρίσει στο σπίτι.

Όπως δήλωσαν οι γείτονες του θύματος, το σκυλί αυτό ήταν η μόνη συντροφιά του 53χρονου.