Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο του Μ. Καραμαλάκη στη Νέα Αλικαρνασσό

Τα εγκαίνια και ο Αγιασμός του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Ηράκλειο, η Πόλη μας» στη Νέα Αλικαρνασσό, πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου, Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. κ. Ευγενίου. Παρουσία του Επικεφαλής και Υποψηφίου Δημάρχου Ηρακλείου, Μιχάλη Καραμαλάκη και των Υποψηφίων του συνδυασμού, οι οποίοι βρέθηκαν από νωρίς το απόγευμα επί της οδού Ηροδότου 115, έναντι της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου, αντάλλαξαν ευχές ενώ το κλίμα που επικράτησε ήταν ιδιαιτέρως θερμό.

Η κοσμοσυρροή από τους κατοίκους της περιοχής ήταν αισθητή παρά το γεγονός ότι είχε προγραμματιστεί να συμμετάσχουν στα εγκαίνια μόνο οι Υποψήφιοι του συνδυασμού «Ηράκλειο, η Πόλη μας».

Μετά τον Αγιασμό και τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου ο Μιχάλης Καραμαλάκης δήλωσε:

«Τα εκλογικά μας κέντρα είναι ο χώρος έκφρασης των δικών σας προβληματισμών και σκέψεων! Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν να μην δημιουργήσουμε ένα δεύτερο εκλογικό κέντρο στην Νέα Αλικαρνασσό. Είμαστε στο πλευρό των κατοίκων της περιοχής που το τελευταίο διάστημα έχει γνωρίσει την εγκατάλειψη και την απαξίωση. Μία περιοχή που την ερχόμενη πενταετία, αναμένεται να βιώσει σημαντικές αλλαγές όπως η μετεγκατάσταση του αεροδρομίου Ηρακλείου, η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου αλλά και η μετεγκατάσταση των φυλακών. Εμείς επιθυμούμε να είμαστε παρόντες σε όλες αυτές τις σημαντικές στιγμές και να διεκδικήσουμε το καλύτερο για το μέλλον του τόπου μας, αρκεί οι δημότες να μας εμπιστευθούν με την ψήφο του».