Εφιαλτικές στιγμές έζησε στα… σαγόνια ενός πίτμπουλ 60χρονος λογιστής

Εφιαλτικές στιγμές έζησε στα… σαγόνια ενός πίτμπουλ 60χρονος λογιστής στο Ηράκλειο Κρήτης, ο οποίος την περασμένη Πέμπτη προσπάθησε να σώσει το μικρόσωμο σκυλάκι της κόρης του από τον εξαγριωμένο πίτμπουλ.

Τα… δόντια του πίτμπουλ τον έστειλαν τελικά στο νοσοκομείο και οι γιατροί χρειάστηκε να του κάνουν 160 ράμματα στο πρόσωπο. Επίσης είχε σπασμένο το χέρι του και τραύμα στην αριστερή γάμπα, καθώς το σκυλί τού έκοψε ένα μεγάλο κομμάτι της! Παρά τον κίνδυνο και τον τραυματισμό του, τελικά το πίτμπουλ σκότωσε το μικρό σκυλάκι τους. Ολα έγιναν όταν, πλησιάζοντας το σπίτι του, άκουσε την κόρη του να καλεί σε βοήθεια.

«Με δάγκωνε με μανία»

«Ηξερα πως είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο, την είδα να ουρλιάζει και να καλεί σε βοήθεια. Αμέσως έτρεξα στον δρόμο και την είδα να παλεύει με έναν σκύλο για να σώσει τον δικό της από την επίθεση. Τελικά έπειτα από υπερπροσπάθεια κατάφερε να βγάλει από τα δόντια του το μικρό σκυλάκι» είπε.

Την ώρα που ο 60χρονος λογιστής θεώρησε πως όλα είχαν τελειώσει, είδε το άγριο πίτμπουλ να του ορμά. «Μου επιτέθηκε στο πρόσωπο και τρεις φορές έβγαλα με το χέρι μου τα δόντια του από πάνω μου! Ωστόσο, αυτό συνέχισε να με δαγκώνει παντού με μανία. Ενιωσα κάποια στιγμή να μου σκίζεται η γάμπα, όταν κατάλαβα πως είχε κόψει ένα μεγάλο κομμάτι του ποδιού μου. Με σπασμένο το ένα μου χέρι, ένιωθα σιγά σιγά να με εγκαταλείπουν οι δυνάμεις μου» υποστήριξε.

Για καλή του τύχη ένας γείτονας μαζί με τον γιο του κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το σκυλί και να τον σώσουν από τα χειρότερα.

Πηγή: kritipress.gr