Δυο ακόμα απινιδωτές στο Ηράκλειο από τον Ροταριανό Όμιλο Ηρακλείου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η τοποθέτηση και του 2ου αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή από τον Ρ.Ο. Ηρακλείου, στον νέο, υπερσύγχρονο χώρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ στο Ηράκλειο (κτίριο Αθηνά).

Είχε προηγηθεί την προηγούμενη εβδομάδα μια ακόμα τοποθέτηση απινιδωτή στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, στον χώρο στάθμευσης της ΔΕΠΑΝΑΛ και πλέον στην πόλη του Ηρακλείου λειτουργούν 5 σημεία με απινιδωτές που δωρίστηκαν από τον Ροταριανό Όμιλο στους εξής χώρους:
• Αρχαιολογικός χώρο Κνωσού
• Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου
• Info Point Δήμου Ηρακλείου (Λιοντάρια)
• Αεροδρόμιο Ηρακλείου – Χώρος στάθμευσης ΔΕΠΑΝΑΛ
• Νέος σταθμός Υπεραστικού ΚΤΕΛ – συγκρότημα Αθηνά

Οι δυο τελευταίοι απινιδωτές που τοποθετήθηκαν στο αεροδρόμιο και το Υπεραστικό ΚΤΕΛ, ήταν το αποτέλεσμα της επιτυχημένης συναυλίας της Παυλίνας Βουλγαράκη (Ιούνιος 2017) στο Κηποθέατρο Ν. Καζαντζάκης. Γι’ αυτό και ο Πρόεδρος Νικόλας Σπετσίδης και τα μέλη του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου θα ήθελαν για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσουν θερμά την Παυλίνα Βουλγαράκη – η οποία συμμετείχε αφιλοκερδώς στη συναυλία – τον Δήμο Ηρακλείου για την ευγενική παραχώρηση του Κηποθεάτρου, καθώς και τους χορηγούς ΑΕΝΑΟΣ Ενεργειακά Συστήματα, Aegean Air, ΔΕΠΑΝΑΛ, Let’s Wash, Είδη Υγιεινής ΣΑΒΒΑΚΗΣ, HaMed Χαλαμπαλάκης, KRIVEK Α.Ε., σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, Σαλάτες Οικονομάκης, ΟΙΝΟΤΕΚΑ, Cellar Door, Dyslexia Centers, Αστικό ΚΤΕΛ Ηρακλείου, Ουζερί του Τερζάκη, Εκτυπώσεις ΔΕΤΟΡΑΚΗ, Αρτοζαχαροπλαστείο Σπυριδάκης, EMI Apartments, Agnotis Pure Philosophy και υποδήματα Μόρτογλου, όλα τα ΜΜΕ που πρόβαλλαν δωρεάν τη συγκεκριμένη εκδήλωση και φυσικά τους θεατές της συναυλίας.

Η προσπάθεια συνεχίζεται, με στόχο να πυκνώσει ακόμα περισσότερο το δίκτυο των απινιδωτών στην πόλη, ένα δίκτυο που μπορεί – κυριολεκτικά – να σώσει ζωές.

Πηγή: typoskritis.gr