Δυνατό «λίφτινγκ» στο προπονητικό κέντρο του ΟΦΗ

 Καθοριστικές παρεμβάσεις έγιναν στους χώρους του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, όπου προπονείται ο ΟΦΗ, ενόψει της επιστροφής του συλλόγου στη Superleague.

Ο προβιβασμός από τη Football League και η επιστροφή των Ομιλητών στην κορυφαία κατηγορία κατέστησε αναγκαία την ανακαίνιση στους χώρους που χρησιμοποιεί η ομάδα στο προπονητικό της κέντρο.

Οι αλλαγές σε όλους τους εσωτερικούς χώρους του κτιριακού συγκροτήματος του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, με τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει, είναι μεγάλες και πλέον όλα είναι καινούργια, πιο σύγχρονα και εύχρηστα.

 Στα αποδυτήρια, στα γραφεία του προπονητή και των συνεργατών του, στον χώρο του ιατρικού επιτελείου και της αποκατάστασης των αθλητών, στον χώρο ιματισμού, στην αίθουσα παγοθεραπείας, αλλά και στην διαμόρφωση του χώρου υποδοχής, ο οποίος ανακαταστευάστηκε και θα λειτουργήσει ως  ένα μίνι-εστιατόριο για τους παίκτες του ΟΦΗ, όταν κρίνεται σκόπιμο.

Η διοίκηση της ΠΑΕ μάλιστα προτίθεται να συνεχίσει τις παρεμβάσεις, ώστε το αθλητικό κέντρο του ΟΦΗ, να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο.

cretapost.gr

Πηγή: kritipress.gr