Δεν με πίστευε κανένας – Συγκλονίζει η γυναίκα που βρήκε το μωρό στον κάδο σκουπιδιών

 Συγκλονιστική είναι η περιγραφή της γυναίκας που βρήκε το νεογέννητο αγοράκι μέσα στον κάδο σκουπιδιών στην Καλαμάτα.

"Ήταν γύρω στις 6:30 και άκουσα ένα κλάμα, νόμιζα ότι μπορεί να είναι κάποιο γατάκι και άνοιξα τον υπόγειο κάδο, σαν πηγάδι. Ανοίγω βλέπω μια χάρτινη τσάντα που κουνιόταν έντονα. Μία έκλαιγε, μία σταμάταγε. Κατάλαβα ότι ήταν μωρό και ζήτησα βοήθεια. Δεν σταματούσε κανένας περαστικός. Δεν είχα τηλέφωνο μαζί μου, μέχρι να πάω να πάρω το κινητό μου θα έριχναν σακούλες μέσα και θα σκοτωνόταν το μωρό. Μου έλεγαν ότι δεν είναι μωρό, ότι είναι γατί" δήλωσε η Βίκυ Τσώνη στο MessiniaLive.

"Είχα πέσει κάτω να κλαίω γοερά και έλεγα στο μωρό ‘αγάπη μου, μην κλαις θα σε σώσω’. Δεν άφηνα κανέναν να ρίξει σκουπίδια μέσα γιατί θα ήταν ο θάνατός του. Πήραν κάποιοι περαστικοί και ήρθε η αστυνομία αμέσως, μέσα σε πέντε λεπτά. Το έβγαλαν οι αστυνομικοί και μάλιστα ο αστυνομικός που το έβγαλε δάκρυσε. Το πήγαν στο νοσοκομείο. Έκανα αγώνα για αυτό το παιδάκι, δεν με πίστευε κανένας" τόνισε.

Εν τω μεταξύ, συνελήφθη η μητέρα που πέταξε σήμερα το πρωί το μωρό σε κάδο σκουπιδιών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του tharrosnews.gr,  πρόκειται για 20χρονη, υπήκοο Γεωργίας.

 

 

MessiniaLive