Δεν έχετε παρέα για το ταξίδι που ετοιμάζετε; Πώς η εφαρμογή travelhut.gr σας βρίσκει συνταξιδιώτη τώρα

  Πότε ήταν η τελευταία φορά που ακυρώσατε ένα κοντινό ή μακρινό ταξίδι επειδή δεν βρήκατε διαθέσιμο συνταξιδιώτη να σας συνοδεύσει; Οι φίλοι μας και ή γνωστοί δεν έχουν πάντα χρόνο ή και τα απαραίτητα χρήματα να διαθέσουν για ένα ταξίδι. 

Το travelhut.gr, με σύνθημα τη φράση «βρείτε συνταξιδιώτη για το επόμενο σας ταξίδι τώρα», είναι μια ελληνική πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης η οποία δίνει την δυνατότητα  να βρούν συνταξιδιώτη, άνθρωποι οι οποίοι επιθυμούν να ταξιδέψουν και δεν έχουν παρέα.

Τι είναι το travelhut.gr και πώς λειτουργεί;

Οι φίλοι της περιήγησης που επιθυμούν να ταξιδέψουν για αναψυχή, μόρφωση, περιπέτεια, κλπ. έχουν τώρα την ευκαιρία να έρθουν σε επικοινωνία με άλλους που σχεδιάζουν παρόμοιες εξορμήσεις, μέσω της πλατφόρμας του travelhut.gr. 

Αρχικά το κάθε μέλος αξιολογείται και ταξινομείται βάσει των ταξιδιωτικών του προτιμήσεων και αυτόματα του προτείνονται συνταξιδιώτες με κοινές ταξιδιωτικές επιλογές για τους προορισμούς τους οποίους έχει δηλώσει πως επιθυμεί να ταξιδέψει.

Μπορεί οποιοσδήποτε επιθυμεί, να εγγραφεί και σε ελάχιστο χρόνο να επιλέξει τους κατάλληλους συνταξιδιώτες για το επόμενο ταξίδι του.

Τι είναι αυτό που μας προσφέρει το travelhut.gr;

Συμπληρώνοντας τον δεύτερο χρόνο λειτουργίας του, το travelhut.gr αποτελεί μια κοινότητα στην οποία μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να συναντήσει ταξιδιώτες κάθε ηλικίας, να διαβάσει τις ταξιδιωτικές ιστορίες, από κάθε μέρος του πλανήτη μας και φυσικά να πάρει ιδέες για τις επόμενες ταξιδιωτικές του εξορμήσεις.

Τα στατιστικά στοιχεία τα οποία απορρέουν από τους καταχωρημένους προορισμούς τους οποίους θέλουν να επισκεφθούν τα μέλη του travelhut.gr μας δίνουν λίστες προτιμήσεων με τα μέρη που επιθυμούν να επισκεφτούν οι περισσότεροι.

Η κορυφαία δεκάδα για το καλοκαίρι του 2018, στην Ελλάδα όπως την διαμόρφωσαν τα μέλη του travelhut.gr  με την ακόλουθη σειρά:

  1. Ικαρία
  2. Σαντορίνη
  3. Αμοργός
  4. Νάξος
  5. Χανιά
  6. Ναύπλιο
  7. Φολέγανδρος
  8. Ελαφόνησος
  9. Μήλος
  10. Ίος

Πηγή: kritipress.gr