Αύριο ανοίγει τις πύλες της η Παγκρήτια Αγροκτηνοτροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου

Την Τετάρτη 26 Ιουλίου ανοίγει τις πύλες της η Παγκρήτια Αγροκτηνοτροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου, η οποία επιστρέφει δυναμικά και πραγματοποιείται στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου.

Η επίσημη τελετή των εγκαινίων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Ιουλίου και ώρα 20.30, στο Δημοτικό Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου, από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Λευτέρη Αυγενάκη.
Μια πολλά υποσχόμενη διοργάνωση που έχει κερδίσει πλέον τη θέση της ως μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις του κλάδου στην Ελλάδα, συγκεντρώνοντας σημαντικές επιχειρήσεις γύρω από τον αγροκτηνοτροφικό τομέα και επισκέπτες που επιθυμούν να έρθουν σε επαφή με τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στον πρωτογενή τομέα.
6 ημέρες με επίκεντρο τον αγροκτηνοτροφικό τομέα, 6 ημέρες προβολής της δυναμικής της γεωργίας & της κτηνοτροφίας, 6 ημέρες ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας & της αγροτικής οικονομίας, 6 ημέρες γιορτής!
Η Παγκρήτια Αγροκτηνοτροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου, έχοντας αναδειχθεί ως η σημαντικότερη αγροτική έκθεση της Νοτίου Ελλάδας & επιθυμώντας να διατηρήσει τον τίτλο της, αναμένεται να παρουσιάσει ποικίλες παράλληλες εκδηλώσεις.
Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης που θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Ιουλίου είναι τις καθημερινές 17.00-22.00 και το Σαββατοκύριακο 10.00-14.30 & 17.00-22.00.

Χορηγός της Παγκρήτιας Αγροκτηνοτροφικής Έκθεσης Αρκαλοχωρίου είναι η ΤΕΡΝΑ Α.Ε.

Μείνετε συντονισμένοι!
www.arkalohoriexpo.gr

Συνδιοργάνωση
Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης
Περιφέρεια Κρήτης
Δήμος Μινώα Πεδιάδας

Με τη Στήριξη
Επιμελητηρίου Ηρακλείου

Χορηγός
ΤΕΡΝΑ Α.Ε.

Υπό την αιγίδα
ΣΕΑΜ

Χορηγός επικοινωνίας
Ύπαιθρος Χώρα