Αυγενάκης: Η προετοιμασία των αθλητών είναι ευθύνη των ομοσπονδιών και της ΕΟΕ

Μιλήσαμε και συμφωνήσαμε να σκεφτεί ξανά και ξανά την αποχώρησή του δήλωσε ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, μετά την κατάθεση ψυχής του Έλληνα αθλητή. Ενώ όπως είπε πρόκειται να βρεθούν από κοντά αφού επιστρέψει για να δουν πως μπορούν να αντιμετωπιστούν οι δυσκολίες.
Ο υφυπουργός Αθλητισμού επικοινώνησε αμέσως με τον Θοδωρή Ιακωβίδη και τον διαβεβαίωσε ότι η Πολιτεία είναι δίπλα του. Συζήτησαν για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει, πώς μπορούν να ξεπεραστούν και αν είναι δυνατόν να αλλάξει την απόφασή του και να μην σταματήσει τον αθλητισμό.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης διευκρίνισε παράλληλα ότι η προετοιμασία των αθλητών είναι ευθύνη των ομοσπονδιών και της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και συμφώνησε ότι τα προβλήματα είναι πολλά και στόχος της αθλητικής μεταρρύθμισης είναι να τα λύσει.

Τώρα που οι αθλητές έχουν φωνή είναι σημαντικό να συνεργαστούμε και θα συνεργαστούμε στενότερα τόνισε ο υφυπουργός Αθλητισμού υπογραμμίζοντας την υποχρέωση της Πολιτείας να αντιμετωπίσει τα ζητήματα που τους απασχολούν.
 

 

https://www.newsbeast.gr