Από 22.000 εισιτήρια ζήτησαν ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός για τον τελικό Κυπέλλου

Επιστροφή στην κανονικότητα θέλουν η ΕΠΟ, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός ενόψει του επερχόμενου τελικού Κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων. Επειτα από μια δύσκολη περίοδο με περιορισμούς στα γήπεδα λόγω κορονοϊού (και όχι μόνο), ο τελικός της 21ης Μαΐου που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ αποτελεί μια ευκαιρία για  ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό event, μια γιορτή, παρουσία χιλιάδων φιλάθλων και στις δύο πλευρές της εξέδρας.

Μετά τη συνάντηση που είχε χθες η ΕΠΟ με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ, σειρά πήρε η σύσκεψη με τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ. Ένα από τα βασικά ζητήματα που συζητήθηκαν ήταν ο αριθμός των εισιτηρίων που θα παραλάβει η κάθε ομάδα. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι δύο φιναλίστ αιτήθηκαν από 22.000 εισιτήρια, ενώ 5.000 εισιτήρια θα έχει η Ομοσπονδία για να καλύψει τις δικές της ανάγκες, όπως ακριβώς είχε συμβεί και στον τελικό του 2014 οπότε και πάλι είχαν βρεθεί αντιμέτωποι οι Πράσινοι με τους Μελανόλευκους.

Πάντως, οι ομάδες τόνισαν πως εφόσον δεν γίνει δεκτό το αίτημά τους για τον συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων, καθώς πρέπει να συναινέσει και η Αστυνομία, θέλουν το μίνιμουμ των εισιτηρίων να είναι 17.000, οπότε εικάζεται πως στον τελικό θα υπάρχουν τουλάχιστον περί τους 20.000 φιλάθλους του Τριφυλλιού και του Δικεφάλου.

Σε ό,τι αφορά τις τιμές των εισιτηρίων, οι δύο πλευρές ζήτησαν να κυμανθούν μεταξύ 10-15 ευρώ, ενώ για τα πιο ακριβά των 25 ευρώ, αιτήθηκαν να μειωθεί η τιμή στα 20€. Ιδίως για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που έχουν να καλύψουν και τα έξοδα μετακίνησης, είναι σημαντικό να υπάρξει μείωση των τιμών.

madata.gr