Άνω Λιόσια: Απομακρύνονται 161 λεωφορεία φυσικού αερίου

Προληπτική απομάκρυνση 161 λεωφορείων φυσικού αερίου από το αμαξοστάσιο των Άνω Λιοσίων, λόγω της μεγάλης φωτιάς που ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης 22 Αυγούστου στη Φυλή.

Εκτάκτως, με πρωτοβουλία του ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Μεταφορών Γιάννη Ξιφαρά, μετέβησαν στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ στην περιοχή των Άνω Λιοσίων, για την προληπτική απομάκρυνση των λεωφορείων, εξαιτίας της πυρκαγιάς που μαίνεται στη περιοχή.

Στο συγκεκριμένο αμαξοστάσιο φιλοξενούνται λεωφορεία που κινούνται με φυσικό αέριο.

 Συγκεκριμένα, μαζί με τη διοίκηση της ΟΣΥ και την Πυροσβεστική Υπηρεσία πραγματοποιήθηκε άμεσα η προληπτική απομάκρυνση 161 λεωφορείων.

“Η χώρα δοκιμάζεται για άλλη μια φορά από την πύρινη λαίλαπα. Το σύνολο της ελληνικής πολιτείας δίνει μάχη σε όλα τα μέτωπα.

Η επιχείρηση στέφθηκε με επιτυχία χάρη στον επαγγελματισμό και την αποτελεσματικότητα των εργαζομένων της ΟΣΥ”, δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας Μεταφορών, Γιάννης Ξιφαράς, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Η χώρα δοκιμάζεται για άλλη μια φορά από την πύρινη λαίλαπα. Το σύνολο της ελληνικής πολιτείας δίνει μαχη σε όλα τα μέτωπα.
Βρεθήκαμε εκτάκτως πριν λίγο μαζί με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ στην περιοχή των Άνω Λιοσίων.
Στο συγκεκριμένο αμαξοστάσιο φιλοξενούνται λεωφορεία που κινούνται με φυσικό αέριο. Μαζί με τη διοίκηση της ΟΣΥ και την Πυροσβεστική Υπηρεσία κινηθήκαμε άμεσα στην προληπτική απομάκρυνση 161 λεωφορείων. Η επιχείρηση στέφθηκε με επιτυχία χάρη στον επαγγελματισμό και την αποτελεσματικότητα των εργαζομένων της ΟΣΥ», αναφέρει ο κ. Ξιφαράς.

Τα λεωφορεία έχουν διανεμηθεί στα υπόλοιπα αμαξοστάσια της Αττικής.

madata.gr