Ανδρουλάκης: «Καλούμε τον κόσμο να είναι κοντά μας»

 Ο προπονητής του Hροδότου, Αντώνης Ανδρουλάκης, μίλησε στο επίσημο σαϊτ της ομάδας, για το προσεχές ματς με τον Γιούχτα (5/1, 15.00) στο Γήπεδο της Ν. Αλικαρνασσού για την 15η αγωνιστική του 8ου Ομίλου της Γ Εθνικής.

Τα όσα είπε ο Αντώνης Ανδρουλάκης στο irodotosfc:

"Παίζουμε κόντρα σε μια ομάδα που τα τελευταία δύο χρόνια έχει μια σταθερά καλή πορεία. Είναι ένα ντέρμπι του Ηρακλείου και θα έχει όλα τα χαρακτηριστικά μίας τέτοιας αναμέτρησης.

Εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα γι΄αυτό το παιχνίδι και θέλουμε μία ακόμα νίκη στο Πρωτάθλημα, που θα είναι και η πρώτη για το 2020. Αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και καλούμε τον κόσμο και σε αυτό το ματς να είναι κοντά μας.

Επιστρέφουμε στην επίσημη δράση μετά από αποχή αρκετών ημερών και αυτό που μας έχει στοιχίσει είναι δεν καταφέραμε να κάνουμε το προγραμματισμένο φιλικό με τον ΟΦΙ (30/12), λόγω της κακοκαιρίας. Κατά τα άλλα δουλέψαμε πολύ καλά και εντατικά και είμαι σίγουρος οτι θα παρουσιαστούμε καλύτεροι σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα στο Πρωτάθλημα, που δώσαμε με τον Πόρο (1-2).

Άλλωστε στόχος μας σε κάθε παιχνίδι είναι, πέρα από την νίκη, να έχουμε και περισσότερες καλές στιγμές σε κάποιες φάσεις του, σε σχέση με το προηγούμενο".

Πηγή: kritipress.gr