Ανάρτηση του ΥπΑΑΤ Λευτέρη Αυγενάκη για την Τελετή Υπόσχεσης και Απονομής Πτυχίων και Προαγωγών στις Εθελόντριες και στους Εθελοντές Νοσηλευτικής Σαμαρείτες -Διασώστες και Κοινωνικής Πρόνοιας του Ελληνικού Ερυθρού Σταύρου

Με ιδιαίτερη χαρά παρευρέθηκα στην Τελετή Υπόσχεσης και Απονομής Πτυχίων και Προαγωγών στις Εθελόντριες και στους Εθελοντές Νοσηλευτικής Σαμαρείτες –Διασώστες και Κοινωνικής Πρόνοιας του Ελληνικού Ερυθρού Σταύρου που διεξήχθη στο Αμφιθέατρο «Ν.Πετρίδη» του τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης, παρουσία του Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr.Αυγερινού και του Προέδρου του Περιφερειακού Τμήματος, Νίκου Γιαλιτάκη.

Η ανιδιοτελή προσφορά του Ελληνικού Ερυθρού Σταύρου στην χώρα μας είναι ιδιαίτερα τιμητική για όλους εμάς. Τα στελέχη, οι εθελοντές, οι νοσηλευτές και οι Σαμαρείτες – Διασώστες του Ερυθρού Σταυρού αποτελούν λαμπερό παράδειγμα ανιδιοτέλειας και συνεισφοράς στο κοινωνικό σύνολο, προάγοντας με κάθε τους ενέργεια την αξία του εθελοντισμού και του ανθρωπισμού στους συμπολίτες μας.

Η άριστη συνεργασία μας με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταύρο και οι κοινές δράσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα που κάναμε και κάνουμε αναδεικνύουν και ενδυναμώνουν τις αξίες της αλληλεγγύης και της κοινωνικής προσφοράς.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλα όσα ζήσαμε μαζί 4 χρόνια στο Υπουργείο Αθλητισμού, καθώς και όσα ζήσαμε στο σεισμό του Αρκαλοχωρίου, στις πυρκαγιές του Έβρου, και στις πλημμύρες της Θεσσαλίας. Εύχομαι να συνεχίσετε να παράγετε το σημαντικό αυτό έργο για την κοινωνία μας.