Ανανέωσαν ακόμα έξι στον Ηρόδοτο – Απέκτησε και Σμυρλή

 Ακόμα έξι ποδοσφαιριστές ανανέωσαν στον Ηρόδοτο, με τους Κασαπάκη, Αργκιλέσι, Κουράκη, Μπαλάφα, Μπάμπη και Παναγιωτάκη να είναι οι επόμενοι που πήραν σειρά.

Παράλληλα η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού ανακοίνωσε και την απόκτηση του Αλέξανδρου Σμυρλή, ο οποίος είχε αγωνιστεί στο παρελθόν σε Πανιώνιο, Καλλιθέα και Φωστήρα.

«Η Διοίκηση του Ηροδότου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον έμπειρο μέσο, Χρήστο Κασαπάκη. Χρήστο, ευχόμαστε μια όμορφη ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες!!», αναφέρει η ανακοίνωση για τον Χρήστο Κασαπάκη, ενώ εκείνη για τον Μάρκο Κουράκη τονίζει: «Η Διοίκηση του Ηροδότου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Κουράκη Μάρκο. Ο Μάρκος απέδειξε πέρυσι ότι έχει μέλλον κάτω από τα δοκάρια. Ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία!».

Για τον Ντάνιελ Αργκιλέσι η ανακοίνωση αναφέρει: «Η Διοίκηση του Ηροδότου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ντάνιελ Ντιμ Βιτσέντζο Αργκιλέσι για τρία χρόνια. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία!».

Ο Βασίλης Μπάμπης, ο οποίος αποτέλεσε ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας παρέμεινε και εκείνος στο ρόστερ της νέας χρονιάς: «Η Διοίκηση του Ηροδότου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Βασίλη Μπάμπη.  Ο Βασίλης παραμένει στο ρόστερ και αυτή την αγωνιστική περίοδο. Ευχόμαστε καλή σεζόν, χωρίς τραυματισμούς».

Αναφορικά με τον Μάνο Παναγιωτάκη: «Η Διοίκηση του Ηροδότου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αμυντικό της ομάδας μας, Παναγιωτάκη Μάνο. 
Ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!!

Πηγή: kritipress.gr