Ανακοίνωση Επισκοπής κατά προσώπων και καταστάσεων

Ανακοίνωση που κατακεραυνώνει πρόσωπα και καταστάσεις εξέδωσε η Επισκοπή μετά την αναμέτρηση με τον Πανακρωτηριακό.Αναλυτικά η ανακοίνωση της Επισκοπής:

 «Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι την εύνοια σε όλα τα επίπεδα την έχουν οι «μεγάλοι», οι πρώτοι των πρωταθλημάτων…
Από πέρυσι σε ένα πιο ανοικτό πρωτάθλημα, δεχθήκαμε 7 κατά εμάς πέναλτι και 3 ακυρωθέντα τέρματα σε κρίσιμους αγώνες που μας στέρησαν τη διεκδίκηση της ανόδου. Σε μια όμως πιο κλειστή διοργάνωση όπου όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας δεν είναι δυνατόν να αφήνουμε τα πράγματα στο έλεός τους πολλώ δε μάλλον να κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας.

Το ότι ο προπονητής του Πανακρωτηριακού κ. Κόλτζος ήταν προκλητικός στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα αυτό, ίσως και να πέρασε απαρατήρητο στο βίντεο και στους περισσότερους που βρίσκονταν στην κερκίδα απέναντι από τους πάγκους.

Το ότι τα παιδιά του Πανακρωτηριακού προσπάθησαν και μπήκαν δυνατά από την αρχή στις μονομαχίες ήταν πολύ λογικό, κάτι άλλωστε που το υποστήριξε στις δηλώσεις του και ο ίδιος ο προπονητής μας κ. Βέλιτς.

Απαρατήρητο όμως δεν μπορεί να περάσει το καθαρό γκολ που επιτυγχάνει η ομάδα μας στο 28’ με την κεφαλιά-γκολ του Τιάγκο Νάνι το οποίο αδικαιολόγητα ακυρώνεται! Θα δικαιολογούσαμε τους πάντες εάν υποστήριζαν το αντίθετο μετά τον αγώνα, όπως και έγινε.

Όταν όμως υπάρχει το βίντεο και λίγες ώρες μετά με καθαρό μυαλό κάποιος κάθεται και το βλέπει, δεν υπάρχει «Πανακρωτηριακός», «Επισκοπή» ή όποια άλλη ομάδα… Υπάρχει μονάχα ο κανονισμός ποδοσφαίρου που ορίζει τι είναι και τι δεν είναι οφσάιντ!

Εκείνοι λοιπόν που μίλησαν για μια «πεντακάθαρη ισοπαλία» (σ.σ. παρεμπιπτόντως πεντακάθαρες είναι μόνο οι μεγάλες νίκες) εκτίθενται στα μάτια όλων καθώς το βίντεο είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας.

Επίσης, δεν αναλωνόμαστε στην περίπτωση που κάποιος κάτσει να δει την κανονική ροή του βίντεο όπου μετά το 70’ ο κανονικός χρόνος διάρκειας αγώνα δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 7 λεπτά.

Εκεί, ο κ. Κρασαγάκης έδειξε τεράστια ανοχή. Ο διαιτητής θα πρέπει να προστατεύει το άθλημα όπως ορίζουν οι κανονισμοί, είτε κρατώντας καθυστερήσεις, είτε αφήνοντας να έχει φυσιολογική ροή ένας αγώνας.

Δεν γίνεται να σφυρίζουν όποτε διαμαρτύρεται η εκάστοτε ομάδα.

Δυστυχώς το πρόβλημα είναι γενικό.

Η σκοπιμότητα όμως έχει βραχυπρόθεσμο όφελος.

Δεν στεκόμαστε μόνο σ’ αυτή τη φάση. Είναι ένα σύνολο αγώνων πια.

Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι το ποδόσφαιρο κύριοι να πάει μπροστά. Κάποιοι ωστόσο συνεχίζουν εκτίθενται

Δυστυχώς για κάποιους και ευτυχώς για μας, συνεχίζουμε να είμαστε πρώτοι αλλά δεν ζαλιζόμαστε κιόλας. Τόσα χρόνια στις εθνικές κατηγορίες έχουμε πάθει, έχουμε μάθει και συνεχίζουμε να αντέχουμε όπως το ίδιο θα κάνουμε και φέτος…»

Πηγή: kritipress.gr