Αναχωρούν για Βερολίνο την Κυριακή οι Βασιλείου, Τσάκωνας, Νυφαντόπουλος και Αναστασάκης

 Την προσεχή Κυριακή θα αναχωρήσει το πρώτο γκρουπ της Εθνικής μας ομάδας στίβου για το Βερολίνο καθώς τη Δευτέρα 6/8 ανοίγει η αυλαία του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ανδρών-γυναικών.

Με το πρώτο γκρουπ θα ταξιδέψουν οι Ειρήνη και Άννα Βασιλείου, ο Λυκούργος Τσάκωνας, Γιάννης Νυφαντόπουλος και ο Μιχάλης Αναστασάκης. Το δεύτερο γκρουπ θα αναχωρήσει τη Δευτέρα 6/8 και σ’ αυτό βρίσκεται η Μαρία Μπελιμπασάκη.

Η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ: «Σε δύο γκρουπ αναχωρεί η εθνική μας ομάδα για το Βερολίνο, προκειμένου να συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, το οποίο ξεκινάει τη Δευτέρα στο ολυμπιακό στάδιο της γερμανικής πρωτεύουσας.

Οι 37 αθλητές και αθλήτριες μας το Σάββατο (4/8, 11.00) θα παραλάβουν τον εξοπλισμό τους από το ξενοδοχείο Χίλτον, εκεί όπου θα γίνει η επίσημη φωτογράφηση της εθνικής ομάδας και συνάντηση με τους δημοσιογράφους (13.00).

Το πρώτο ελληνικό γκρουπ θα αναχωρήσει για το Βερολίνο την Κυριακή στις 08.40 με την πτήση Α3 820 της Aegean, ενώ την ίδια ώρα με την ίδια πτήση θα ταξιδέψουν και οι αθλητές και αθλήτριες, που είναι προγραμματισμένο να φύγουν για Γερμανία, τη Δευτέρα (6/8).  Η ομάδα μας θα διαμείνει στο ξενοδοχείο Scandic, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης.

Αναλυτικά τα γκρουπ

5/8 (Α3 820, 08.40)

Στεφανίδη, Κυριακοπούλου, Τεντόγλου, Σκαρβέλης, Αναστασάκης, Μουρτά, Πόλακ, Παπαχρήστου, Υφαντίδου, Μπανιώτης, Ειρήνη Βασιλείου, Άννα Βασιλείου, Τσάκωνας, Νυφαντόπουλος, Σπανουδακη, Σκαρβέλη.

6/8 (Α3 820, 08.40)

Δουβαλίδης, Τσιάμης, Φιλιππίδης, Τριβυζάς, Στεργιούλης, Παπαμιχαήλ, Γκελαούζος, Μαγγίνας, Καραίσκος, Μπελιμπασάκη, Πεσιρίδου, Κεραμιδά, Πολίτη, Καρκαλάτου, Ζυγόρη, Ντρισμπιώτη, Ρεμπούλη, Τσεκίνη, Πριβιλέτζιο, Αλεξούλη, Αναγνωστοπούλου».

Πηγή: kritipress.gr