Αν προγραμματίζετε ταξιδάκι στο εξωτερικό, αυτή η εφαρμογή θα σας λύσει τα χέρια

 

Όπως ξέρει καλά κάθε ταξιδιώτης, μαθαίνοντάς το συνήθως με τον δύσκολο τρόπο, η μετακίνηση σε μια ξένη πόλη μπορεί να γίνει μεγάλος βραχνάς, είτε μιλάμε με τις δημόσιες συγκοινωνίες είτε με νοικιασμένο όχημα.

Γι’ αυτό και χρειάζεται όσο τίποτα το Citymapper, μια εφαρμογή που απλοποιεί τα πράγματα κανονίζοντας για σένα όλες τις βαρετές και συχνά περίπλοκες λεπτομέρειες.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094824448-0’); });

Η δωρεάν εφαρμογή περιέχει επικαιροποιημένες και λεπτομερείς πληροφορίες μετακίνησης για τις μεγαλύτερες πόλεις Ευρώπης, Ασίας, ΗΠΑ και Λατινικής Αμερικής, προσφέροντας εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης για κάθε πόλη.

Ακόμα και για καθυστερήσεις ή αλλαγές στο επιλεγμένο δρομολόγιό σου θα σε ενημερώσει, για να εγγυηθεί πως δεν θα μείνεις στα κρύα του λουτρού. Αφίξεις και αναχωρήσεις σε πραγματικό χρόνο, συντομότερες διαδρομές με αστικά λεωφορεία, τρένα, μετρό, φέρι, ταξί ή ακόμα και με ποδήλατο ή τα πόδια προσφέρει, καλύπτοντας τον ταξιδιώτη από κάθε πλευρά.

Απλή στη χρήση, η Citymapper αναδείχθηκε καλύτερη εφαρμογή στα Google Play Awards το 2016 και έχει παινευτεί έκτοτε από όλους.

Αν προγραμματίζετε εξόρμηση σε Λονδίνο, Μάντσεστερ, Παρίσι, Λυών, Βερολίνο, Αμβούργο, Βρυξέλλες, Άμστερνταμ, Κοπεγχάγη, Στοκχόλμη, Μαδρίτη, Βαρκελώνη, Ρώμη, Μιλάνο, Λισαβώνα, Κωνσταντινούπολη, Μόσχα, Αγία Πετρούπολη, δεν θα βρείτε καλύτερο οδηγό.

Κι αυτά μόνο στην Ευρώπη!

Πηγή: newsbeast.gr