Άλλη μια πρωτιά για το Μεσογειακό Κέντρο Γονιμότητας Κρήτης

Εξωσωματική γονιμοποίηση: 100% επιστροφή χρημάτων, εάν δεν αποκτήσετε μωρό.

Οι πρώτοι, οι μεγαλύτεροι και πιο αξιόπιστοι πάροχοι προγραμμάτων εξωσωματικής γονιμοποίησης επιστροφής χρημάτων και πολλαπλών κύκλων στο κόσμο είναι η access fertility

Η Access Fertility προσφέρει στις ασθενείς την ευκαιρία έως και 100% επιστροφή χρημάτων, εάν δεν αποκτήσουν μωρό.

Έχει βοηθήσει χιλιάδες ασθενείς μέσω του δικτύου της από τις κλινικές εξωσωματικής γονιμοποίησης σε όλο το κόσμο και έχει δει χιλιάδες ασθενείς να επιστρέφουν σπίτι με ένα μωρό.

Μέχρι στιγμής έχει επιστρέψει πάνω από 6 εκατομμύρια ευρώ σε ασθενείς που δεν έχουν ακόμη επιτύχει το όνειρό τους να αποκτήσουν ένα μωρό.

H access fertility μετά από χρονοβόρα έρευνα και έλεγχο επέλεξε με ποιοτικά, επιστημονικά και αποτελεσματικά κριτήρια το Μεσογειακό Κέντρο Γονιμότητας Κρήτης για αποκλειστική συνεργασία σε ολόκληρη την Κρήτη αλλά και την Ελλάδα.

Είναι μεγάλη πρόκληση, ευθύνη και τιμή να εκπροσωπούμε ολόκληρη την Κρήτη και την Ελλάδα σε μια τόσο πολύ σημαντική, ουσιαστική αλλά και κοινωνική πρωτοβουλία με παγκόσμια εμβέλεια και επιτυχία, τονίζει με έμφαση o Dr Ιωάννης Γιακουμάκης, γυναικολόγος αναπαραγωγής και κλινικός διευθυντής του Μεσογειακού Κέντρου Γονιμότητας Κρήτης με έδρα τα Χανιά.

Εδώ και 28 χρόνια, συνεχίζει ο Dr Ιωάννης Γιακουμάκης, το Μεσογειακό κέντρο γονιμότητας Κρήτης, με μια εξαιρετική ομάδα καταξιωμένων ειδικών στην εξωσωματική γονιμοποίηση, υπηρετεί με επαγγελματισμό τον στόχο κάθε ζευγαριού για τη δημιουργία οικογένειας, με τα υψηλότερα ποσοστά επιτυχίας γονιμότητας στην Ελλάδα και όχι μόνο.

Η όποια πρωτιά και επιτυχία, μας δίνει μεγάλη χαρά αλλά και δύναμη να συνεχίσουμε…

και συνεχίζουμε…

 

Περισσότερες πληροφορίες για τις θεραπείες και τα εγγυημένα προγράμματα τις access fertility απευθυνθείτε στο τηλ. 28210 90955, υπεύθυνος Dr Διαμαντής Δαφνής, Επιστημονικός Διευθυντής, Κλινικός Εμβρυολόγος PhD
https://www.accessfertility.com/gr/