Αγωγή από τον Σπύρο Μπιμπίλα κατά Αλέξη Κούγια – Το εξωφρενικό ποσό που ζητάει

Δεν σταματά η κόντρα που έχει ξεκινήσει ανάμεσα στον Σπύρο Μπιμπίλα και τον Αλέξη Κούγια, με τον πρώτο να καταθέτει αγωγή κατά του ποινικολόγου. Συγκεκριμένα ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ ζητάει από τον Αλέξη Κούγια 255.000 ευρώ, καθώς ισχυρίζεται ότι έχει υποστεί ηθική βλάβη από διάφορες δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς εναντίον του ο γνωστός ποινικολόγος στο παρελθόν.

«Για γέλια» χαρακτήρισε ο Αλέξης Κούγιας την αγωγή του ηθοποιού και βουλευτή.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό», οι τρεις δηλώσεις που είχε κάνει ο Αλέξης Κούγιας κατά του Σπύρου Μπιμπίλα είναι «Αμόρφωτε καραγκιόζη», «Ιέρεια του metoo» και «έχει υποστεί λοβοτομή κι έχει αχρηστεύσει τον εγκέφαλό του». Την είδηση έκανε γνωστή δημοσιογράφος στην εκπομπή Πρωινό, αποκαλύπτοντας και το ποσό που ζητά από τον ποινικολόγο, μήνες μετά το εξώδικο που του είχε στείλει.

Ο γνωστός ποινικολόγος πήρε θέση για το ζήτημα και μιλώντας στην εκπομπή υποστήριξε: «Να μιλάμε για σοβαρά πράγματα. Είναι μία αγωγή που ανακάλυψαν, γιατί τον λέω Μπίμπιλα και γιατί μία φορά όταν περνούσε εκεί στη δίκη του Λιγνάδη, τον είπα καραγκιόζη».

«Και θέλει 255 χιλιάδες ευρώ και κάτι ψιλά. Ξέρετε πόσες αγωγές έχω δεχτεί από πρόσωπα που θεωρούν ότι μπορούν να κερδίσουν από εμένα έστω ένα πενηνταράκι; Πάνω από 1000 στην προσωπική μου διαδρομή είτε ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο, είτε σε κάποιες δίκες. Για γέλια, για γέλια», είπε στο τέλος ο Αλέξης Κούγιας.

Πηγή: in.gr