Ζώδια 24/03 Άρης στον καρκίνο μέχρι 20 Μαΐου – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Ο πλανήτης Άρης στο ζώδιο του Καρκίνου θα παραμείνει μέχρι 20 Μαΐου. Ο Άρης σχετίζεται με τη δράση μας, τη λίμπιντο, την εξωστρέφεια και τη παρόρμηση. Στο συγκεκριμένο ζώδιο λειτουργεί πιο αργά και πιθανά να χρειαστείτε ενθάρρυνση κάποιες στιγμές για να διεκδικήσετε αυτό που σας ανήκει. Ταυτόχρονα όμως δίνει το χρόνο να μπορέσετε να κατανοήσετε καλύτερα τα βαθύτερα κίνητρα που βρίσκονται πίσω από τις δράσεις και τις επιθυμίες τόσο τις δικές σας όσο και των ανθρώπων που νοιαζόσαστε. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας στο ζώδιο του Καρκίνου θέματα σπιτιού και ιδιωτικής ζωής έρχονται στην επιφάνεια. Δεν είναι η στιγμή να βγείτε παρορμητικά προς τα έξω και να πείτε ” θέλω να κάνω αυτό και ξέρω πως είναι το σωστό!” ωστόσο μέχρι 20 Μαΐου δίνει χάρη και μεγαλύτερη αρμονία στις κινήσεις σας.

Για τους Ταύρους, τον τομέα της επικοινωνίας και την επαφή με το άμεσο περιβάλλον επηρεάζει ο Άρης στο ζώδιο του Καρκίνου μέχρι 20 Μαΐου. Οι σκέψεις και ο τρόπος έκφρασης χρωματίζεται με μεγαλύτερη ευαισθησία και η αντιπαράθεση δεν θα είναι σίγουρα η πρώτη σας επιλογή.

Για τους Διδύμους, η τάση να προστατεύσετε τον “αδύναμο” θα υπάρχει όλη αυτή την διάρκεια μέχρι 20 Μαΐου με τον Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου. Ωστόσο θα πρέπει να γνωρίζετε πως κάθε φορά που θα διεκδικείτε έναν στόχο ενδέχεται τα συναισθήματα θα σας κατακλύζουν.

Για τους Καρκίνους, ο Άρης στο ζώδιο σας ανεβάζει τους παλμούς μέχρι 20 Μαΐου. Παραδοσιακά σε αυτό το ζώδιο ο Άρης βρίσκεται σε “αδυναμία” αλλά όπως έχει πει και η Liz Greene πολλές φορές, η λέξη “αδυναμία” δεν ισχύει για τον Άρη, σε καμία θέση. Οπότε δώστε ώθηση σε ότι η διαίσθησή σας προστάζει να κάνετε.

Για τους Λέοντες, ο Άρης στον Καρκίνο δίνει σε εσάς μια ενέργεια κυρίως προστατευτική (έως και μητρική) μέχρι 20 Μαΐου. Αυτό σημαίνει πως άλλοι μπορούν να επωφεληθούν από την μεγάλη σας εγκαρδιότητα αλλά ενδέχεται να προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τα μέγιστα εάν έχετε τη τάση να τους κακομάθετε με τον οποιοδήποτε τρόπο.

Για τους Παρθένους, ο Άρης στο ζώδιο του Καρκίνου μέχρι 20 Μαΐου κινητοποιεί κυρίως το κοινωνικό σας περιβάλλον και στάτους. Η συναισθηματική ευαισθησία και η ικανότητα να αναγνωρίζετε τη θέση του άλλου παίρνουν τα ινία και θα μπορείτε να λειτουργείτε περισσότερο διπλωματικά και εξαιρετικά καλά κυρίως μέσα σε ομάδες ή συνεργασίες.

Για τους Ζυγούς, εργασιακά και επαγγελματικά θέματα έρχονται στην επιφάνεια με τον Άρη στον Καρκίνο. Ο Άρης στο συγκεκριμένο ζώδιο μέχρι 20 Μαΐου δεν είναι τόσο γρήγορος διότι η εσωτερική διεργασία είναι αρκετά μεγάλη πριν την οποιαδήποτε δράση. Καλό θα είναι να το έχετε κατά νου.

Για τους Σκορπιούς, οι ποιότητες του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου μπορεί να παρεμποδίζονται από την ευαισθησία του στη συναισθηματική ατμόσφαιρα που υπάρχει γύρω του ωστόσο του έχει δοθεί ο τίτλος “του διακριτικού πολεμιστή”. Μέχρι 20 Μαΐου εμπιστευτείτε τις εμπνεύσεις και τη διαίσθησή σας.

Για τους Τοξότες, για το διάστημα που θα βρίσκεται ο Άρης στον ζώδιο του Καρκίνου θα προσπαθείτε να αποφύγετε την ανοιχτή σύγκρουση με διακριτικότητα και λεπτότητα. Καλό όμως θα είναι να μην οπισθοχωρήσετε ή δειλιάσετε μπροστά στο θυμό των άλλων ανθρώπων. Μέχρι 20 Μαΐου σχέσεις με κοντινά άτομα και βαθύτερες επιθυμίες αναδύονται στην επιφάνεια.

Για τους Αιγόκερους, ο Άρης στον Καρκίνο μέχρι 20 Μαΐου θα δώσει τον απαιτούμενο συναισθηματισμό, κατανόηση και διαίσθηση ταυτόχρονα με την αρετή να προστατεύετε και να προσπαθείτε για τις επιθυμίες εκείνων με τους οποίους έχετε συναισθηματικό δέσιμο. Ευτυχώς, εκ φύσεως, είναι δύσκολο να ξεχάσετε τις δικές σας προσωπικές ανάγκες παρόλο που θα κινείται απέναντι σας.

Για τους Υδροχόους, η καθημερινότητά σας αλλάζει με τον Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου μέχρι 20 Μαΐου. Η ευαισθησία σας θα γίνεται αισθητή όχι μόνο στους ανθρώπους που συναναστρέφεστε καθημερινά αλλά και σε εσάς την ίδια/τον ίδιο που θα προσπαθείτε για το καλύτερο γύρω σας.

Για τους Ιχθύες, εκτός τους πονοκεφάλους που μπορεί να φέρει ο Άρης στο Καρκίνο αυτό που σας ζητά μέχρι 20 Μαΐου είναι να έρθετε πάλι σε επαφή με τις επιθυμίες σας . Περνώντας μετέπειτα στο ζώδιο του Λέοντα ο συγκεκριμένος πλανήτης θα αναζητήσει στο πλήθος μόνο τους θαυμαστούς της . Προσπαθήστε να είστε μία/ένας από αυτούς.

astroguide.gr