Δύο περιστατικά μέθης ανηλίκων σε Μυλοπόταμο και Αμάρι – Συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ.

 Δύο περιστατικά μέθης ανηλίκων καταγράφηκαν τις προηγούμενες ημέρες σε Μυλοπόταμο και Αμάρι, με έναν 15χρονο και έναν 14χρονο να χρειάζονται μεταφορά στα Κέντρα Υγείας των περιοχών.

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, σε κοινωνική εκδήλωση στον Μυλοπόταμο. Ο 15χρονος κατανάλωσε αλκοόλ και, αφού αισθάνθηκε αδιαθεσία, μεταφέρθηκε στο τοπικό Κέντρο Υγείας για την παροχή πρώτων βοηθειών. Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 24χρονος, υπεύθυνος για τη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Μία ημέρα νωρίτερα, στο Αμάρι, ένας 14χρονος που φιλοξενούνταν σε σπίτι της περιοχής κατανάλωσε επίσης αλκοόλ και παρουσίασε συμπτώματα μέθης. Ο ανήλικος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας, ενώ οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη της κηδεμόνα του.