Κίνηση στους δρόμους: Τεράστιο μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Ταλαιπωρία σε πολλές λεωφόρους

Η πρωινή βροχή στην Αττική έχει προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στην κίνηση στους δρόμους με τις περισσότερες λεωφόρους να είναι στο «κόκκινο». Ο δυσκολότερος δρόμος είναι ο Κηφισός όπου τα οχήματα είναι σχεδόν ακινητοποιημένα στην κάθοδο από το ύψος της Εκάλης μέχρι την παραλιακή ενώ στην άνοδο τα προβλήματα ξεκινούν από του Ρέντη και συνεχίζονται μέχρι την Λυκόβρυση.

Στο κόκκινο και μεγάλα τμήματα της Κηφισίας και της Μεσογείων για όσους κατευθύνονται προς το κέντρο της Αθήνας, στην Κατεχάκη προς την Κηφισίας, στη λεωφόρο Αθηνών από το Χαϊδάρι προς τον Ασπρόπυργο. Δύσκολος και ο Καρέας στην άνοδο στην Ηλιούπολη, οι δρόμοι στο λιμάνι του Πειραιά και  η παραλιακή προς Πειραιά από το ύψος της Συγγρού.

Καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό:

Στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο άνω των 30′ από Φυλής έως Κηφισίας και στο ρεύμα προς Ελευσίνα 5′-10′ στην έξοδο για Λαμία, άνω των 30′ από Ανθούσα έως Κηφισίας, άνω των 30′ από Παπάγου έως Κηφισίας στην Περιφ. Υμηττού.