Θα πεθάνει στα χέρια μας – Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του «δράκου» των call girls και του συνεργού του

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες των δύο συλληφθέντων, που κατηγορούνται για βιασμούς, ληστείες και επιθέσεις σε βάρος call girls.

Τα στοιχεία δόθηκαν στη δημοσιότητα κατόπιν Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους..

Δείτε ΕΔΩ 

Κατάθεση σοκ της 24χρονης Άννας από την Ουκρανία, η οποία ακόμα νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό

«Δέχτηκα ένα μήνυμα στο viber για ραντεβού σε δικηγορικό γραφείο στην οδό Β. Κωνσταντίνου.», λέει στην κατάθεσή της η Άννα που έζησε την κόλαση στα χέρια των αδίστακτων δράκων: «…Όταν μπήκα στο γραφείο είδα έναν κενό και βρώμικο χώρο και αμέσως κατάλαβα πως κάτι δεν πάει καλά.

Ο άνθρωπος που μου άνοιξε την πόρτα και με πέρασε στο εσωτερικό με πλησίασε και κατάλαβα πως μάλλον θέλει να με χτυπήσει, γιατί ήταν άγριος. Τον χτύπησα πρώτη στην μύτη και τα μάτια για να μπορέσω να φύγω από εκεί.

Ο δεύτερος άνδρας που είδα εκείνη την στιγμή, με χτύπησε με τα χέρια του, με μπουνιά στο κεφάλι και έπεσα στο δάπεδο. Πρόλαβα να δω των άνδρα που είχα χτυπήσει να κρατά στα χέρια του ένα ξύλο σαν ρόπαλο.

Άρχισε να με χτυπά στο κεφάλι με το ρόπαλο, ενώ ο άλλος με κλωτσούσε σ’ όλο μου το σώμα. Πονούσα αφόρητα, ένιωθα το χέρι μου να πονά πολύ, δεν μπορούσα να το κουνήσω, κατάλαβα πως είχε σπάσει.

Από τα χτυπήματα πονούσε το κεφάλι μου φρικτά και κατάλαβα πως τρέχει αίμα, ίσως από το αυτί μου. Μου σκίσανε τα ρούχα και άρχισαν να με βιάζουν, φύσιν και παρά φύσιν. Λιποθύμησα.

Όταν συνήρθα κατάλαβα πως ο ένας από αυτούς συνέχιζε να με βιάζει και εγώ πονούσα. Μετά με δέσανε και με φίμωσαν με μονωτική ταινία. Πήραν την κάρτα του ξενοδοχείου μου και την πιστωτική μου κάρτα».

Όπως καταθέτει στην συνέχεια η άτυχη κοπέλα, οι «δράκοι της Αθήνας» πήραν τηλέφωνο μια φίλη της και της ζήτησαν το ποσό των 1.500 ευρώ προκειμένου να την απελευθερώσουν: «…ειδάλλως θα πεθάνει στα χέρια μας η πο…α», όπως χαρακτηριστικά της είπαν οι αδίστακτοι κακοποιοί από την Βουλγαρία…

 

Με πληροφορίες από newsit

try { _402_Show(); } catch(e) {}

 

madata.gr