Απίστευτο! Οικογένεια βγάζει selfie στη λίμνη που πέταξε τα θύματά του ο Ορέστης

Έκπληξη προκάλεσε το θέαμα οικογένειας, η οποία πόζαρε στον φωτογραφικό φακό μέσα από τη σκηνή του εγκλήματος.

Η εν λόγω οικογένεια μετέβη το μεσημέρι της Τετάρτης 01/05 στην κόκκινη λίμνη του Μεταλλείου Μιτσερού, όπου διεξάγονται έρευνες με υποβρύχια ρομποτική κάμερα για να εντοπιστούν βαλίτσες, οι οποίες φέρεται να περιέχουν ανθρώπινες σορούς.

Εκεί, η οικογένεια, με τα παιδιά τους, εισήλθαν εντός της σκηνής – περνώντας από την κορδέλα της Αστυνομίας – για να φωτογραφηθούν.

Έτσι η οικογένεια, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, πόζαρε μπροστά στην κόκκινη λίμνη, απαθανατίζοντας την «εμπειρία» τους στο σημείο.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως μόλις λίγα μέτρα μακριά τους, βρίσκονταν οι αστυνομικοί, οι οποίοι φέρεται να ήταν υπεύθυνοι για να μην περάσει κανείς (πέραν της Αστυνομίας και της ΕΜΑΚ) από την κορδέλα.

Δεν γνωρίζουμε περισσότερα για την ταυτότητα των μελών των εν λόγω ατόμων. Πάντως, το όλο γεγονός προκαλεί εύλογα ερωτήματα.

Η φωτογραφία αυτή προκάλεσε σάλο στα social media με άλλους να επιτίθενται στην οικογένεια λέγοντας πως αυτό που έκανε ήταν ασέβεια προς τα θύματα και άλλους να τα βάζουν με τις αρχές στην Κύπρο για το πως επέτρεψαν στην εν λόγω οικογένεια να βρεθεί στο σημείο όπου ο “Ορέστης” πέταξε τα θύματά του.

 
 

tothemaonline.com