Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία του γιατρού στη Σητεία

To ιδανικό έγκλημα σχεδίαζε να υλοποιήσει η Βουλγάρα καλλονή με τον αστυνομικό εραστή της για να βγάλουν από τη μέση το σύζυγό της, καρδιολόγο της Κρήτη, Χριστόδουλο Καλαντζάκη.

Ωστόσο η 38χρονη γυναίκα – αράχνη, ιθύνων νους της στυγερής δολοφονίας, και ο 37χρονος Βούλγαρος αστυνομικός, που έγινε το εκτελεστικό όργανο, έκαναν μία σειρά λαθών που οδήγησαν τις αρχές στα ίχνη τους.

Η κατά 24 χρόνια νεότερη κοπέλα, καβγάδιζε αρκετά συχνά με τον 62χρονο καρδιολόγο, όπως αναφέρει η Espresso. O γιατρός πιθανολογείται μάλιστα ότι είχε αντιληφθεί την εξωσυζυγική σχέση που διατηρούσε η γυναίκα του. Είχε αρχίσει να σκέφτεται μάλιστα ότι ο ανήλικος γιος τους, δεν ήταν δικό του παιδί, και σκεφτόταν να κάνει τεστ πατρότητας.

Εάν αποδείκνυε ότι όντως ο ισχυρισμός του ίσχυε, τότε η γυναίκα θα έχανε κάθε δικαίωμα στην περιουσία του άτυχου άντρα.

Έτσι άρχισε να υφαίνει το σχέδιο δολοφονίας του, για το οποίο ενημέρωση και τον 37χρονο Βούλγαρο αστυνομικό.

Μάλιστα πληροφορίες της εφημερίδας λένε ότι ο 37χρονος βρισκόταν στην Κρήτη μία εβδομάδα και μαζί με την 38χρονη έφτιαχναν το σχέδιο για την δολοφονία του γιατρού.

Όλα δείχνουν ότι είχαν σχεδιαστεί μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, καθώς ο 37χρονος αστυνομικός ήρθε αεροπορικώς στην Κρήτη μέσω Αλεξανδρούπολης την περασμένη Παρασκευή, προκειμένου να δολοφονήσει τον γιατρό και στη συνέχεια να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Προηγουμένως είχε ενημερωθεί εκτενώς από την 38χρονη για το δρομολόγιο που ακολουθούσε κάθε Σάββατο πρωί ο γιατρός και αποφάσισε να του στήσει το καρτέρι θανάτου.

Πήρε την καραμπίνα του και πήγε στα Πιλαλήματα του Κουτσουρά Σητείας, περιμένοντας να περάσει ο γιατρός. Μάλιστα, μέχρι να φανεί το αυτοκίνητό του ο 37χρονος υποδυόταν τον κυνηγό.

Μόλις είδε το όχημα, άνοιξε πυρ εναντίον του και το ακινητοποίησε, ενώ μόλις βγήκε ο καρδιολόγος από το αυτοκίνητο τον πυροβόλησε τέσσερις φορές, τρεις στην πλάτη και μία στο κεφάλι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ημέρα της δολοφονίας του ο άτυχος γιατρός είχε τα γενέθλιά του και έφυγε από το σπίτι του ανυποψίαστος, με τη σύζυγό του μάλιστα να του εύχεται «Χρόνια πολλά».

madata.gr