Ποιοι φεύγουν, ποιοι μένουν και ποιοι έρχονται στον Ολυμπιακό

Εκτός από την δεδομένη αποχώρηση του Τουρέ υπάρχουν και άλλοι παίκτες στην επικίνδυνη… ζώνη ενόψει Γενάρη και ενώ μεταγραφικά πλην του Μασούρα μπορεί να προκύψουν ακόμα και τρεις άλλες κινήσεις τον Γενάρη!

Ουσιαστικά το ρόστερ του Ολυμπιακού περνάει μία πρώτη φάση αξιολόγησης ενόψει των διορθωτικών κινήσεων του Γενάρη και κυρίως της προσθήκης φορ. Σε αυτήν την φάση υπάρχουν τρεις κατηγορίες παικτών. Αυτοί που θα φύγουν, αυτοί που είναι στον… αέρα και εκείνοι που ήρθαν ή θα έρθουν. Πιο αναλυτικά:

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094805172-0’); });

ΟΙ ΦΕΥΓΑΤΟΙ: Εκτός από τον Γιάγια Τουρέ, για τον οποίο περιμένουμε ουσιαστικά το τυπικό σκέλος υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις. Κυρίως των πιτσιρικάδων Ανδρούτσου και Βρουσάι που θα πάνε στον Πανιώνιο ως ανταλλάγματα για τον Γιώργο Μασούρα, του Νικολάου που ψάχνεται για εξωτερικό και του στόπερ Μεριά που προορίζεται για δανεισμό.

ΟΙ ΜΕΤΕΩΡΟΙ: Το βασικό θέμα εδώ είναι των φορ. Οι Χασάν και Μάνος είναι σε… κίνδυνο και πάντα ανάλογα με το εάν αποκτηθεί ένας φορ ή παραπάνω. Ο Αιγύπτιος λόγω της ευπάθειάς του με τους τραυματισμούς και ο Τρικαλινός που ακόμα και όταν ήταν ο μόνος διαθέσιμος φορ δεν πήρε χρόνο. Ο τρίτος κίπερ Χουτεσιώτης δεν βρίσκει καθόλου χρόνο συμμετοχής στον Ολυμπιακό και ίσως φύγει για να πάρει ματς ως δανεικός. Επίσης μετέωρος είναι και ο Γιάννης Μασούρας, που δεν έχει αγωνιστεί καθόλου αλλά και από τους εξτρέμ ο παροπλισμένος Πάρντο με τον Φετφατζίδη.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ Ή ΕΡΧΟΝΤΑΙ: Ο Γιώργος Μασούρας έκλεισε και πιάνει Λιμάνι από τον Γενάρη για να δώσει λύση στα εξτρέμ. Εκτός από τον Μασούρα θα γίνει κίνηση φυσικά για φορ, που μπορεί να μην είναι ένας (σ.σ. ενδέχεται να είναι ένας φορ και ένας ακόμα επιθετικογενής, εξτρέμ ή έστω περιφερειακός επιθετικός). Επιπλέον αναζητάται και ένας ακόμα στόπερ για μία κίνηση τύπου Ρισβάνη ή άλλου παίκτη, δεδομένο ότι πλην του Νικολάου είναι πολύ πιθανό να… χαιρετήσει και ο Μεριά.

 

localStorage.clear();

Πηγή: gazzetta.gr