ΟΦΗ: Στο Ηράκλειο συνεχίζει την προετοιμασία του

 Μετά από 12 μέρες παρουσίας στο Καρπενήσι (18-29 Ιουλίου), η αποστολή του ΟΦΗ συνεχίζει στο Ηράκλειο την προετοιμασία της, ενόψει της  συμμετοχής της στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ.
«Ευχαριστούμε Καρπενήσι. Ευχαριστούμε ΜΟΝΤΑΝΑ. Συνεχίζουμε στην Κρήτη μας!» έγραψε η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook για την ολοκλήρωση της προετοιμασίας της ομάδας στο Καρπενήσι και την επιστροφή στο Ηράκλειο, ποστάροντας μια ομαδική φωτογραφία, έξω από το ξενοδοχείο που διέμενε η αποστολή του ΟΦΗ.
Στο διάστημα της παρουσίας του στο Καρπενήσι ο ΟΦΗ έδωσε τρία φιλικά παιχνίδια με τον Απόλλωνα Σμύρνης (2-0), τη Λάρισα (1-0) και την Παναχαική (0-0), στα οποία ο Νίκος Παπαδόπουλος, δοκίμασε όλους τους παίκτες που έχει στην διάθεση του, αλλά και τακτικές και σχήματα που έχει στο μυαλό του για τον ΟΦΗ της νέας περιόδου.
Η τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ δήλωσε ικανοποιημένη από την δουλειά που έγινε στο Καρπενήσι, τόσο στην φυσική κατάσταση, όσο και στην τακτική.
Ο Νίκος Παπαδόπουλος, έμεινε ικανοποιημένος από την διάθεση και τον επαγγελματισμό των ποδοσφαιριστών του, αλλά και το γεγονός ότι η ομάδα στο διάστημα αυτό με διπλές προπονήσεις και φιλικά δεν είχε σοβαρούς  τραυματισμούς.
Όπως επισημαίνει ο τεχνικός του ΟΦΗ, ο στόχος της ομάδας, είναι να είναι έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος.
Το τρίτο στάδιο της προετοιμασίας, περιλαμβάνει και αυτό φιλικά παιχνίδια, μέχρι τις 25 Αυγούστου, που έχει ανακοινωθεί ως επίσημη ημερομηνία από την Σούπερ Λίγκ για την έναρξη του πρωταθλήματος.
Ο ΟΦΗ έχει κλείσει μέχρι τώρα μόνο ένα παιχνίδι με τον Εργοτέλη στο Γεντί Κουλέ στις 18 Αυγούστου, ωστόσο ήδη οι άνθρωποι της ομάδας, είναι σε επαφή με ομάδες για τουλάχιστον 2-3 ακόμη φιλικά παιχνίδια και περιμένει απαντήσεις για να τα επισημοποιήσει.
Ο Νίκος Παπαδόπουλος, έχει δώσει διήμερο ρεπό στους παίκτες του και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τετάρτη, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.
Πηγή: kritipress.gr