Ο Κρητικός παπάς που εμπνέει: Τι έγραψε για την επίθεση στον μικρό Αμίρ

Κι όμως υπάρχουν ιερείς που είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που οι περισσότεροι συνήθως γνωρίζουμε Ο ιερέας Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, ή αλλιώς πατέρας Λίβυος, του χωριού Πύργος στο Ηράκλειο ανήκει σε αυτή την κατηγορία, των ιερέων που μπορούν να εμπνεύσουν.

Και όπως έκανε και πριν λίγους μήνες, όταν μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων, έδινε συγχαρητήρια στον γιο του επειδή, όπως έγραφε, δεν πέρασε πουθενά, υιοθετώντας μια στάση μακριά από τα συνηθισμένα, έτσι και τώρα παίρνει θέση με αφορμή τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες με θύμα τον μικρό Αμίρ.

Και όπως και να το κάνουμε με την στάση του και τη θέση που πήρε “τιμά τα ράσα που φοράει”!

Χαρακτηριστικά, γράφει στη σελίδα του στα social media:

«Φρόντισε να ξυρίζεις συχνά το «μουστάκι» του φασίστα που φυτρώνει μέσα σου. Να πλένεις την κουκούλα του ρουφιάνου που διψά να στείλει την ζωή στο απόσπασμα. Κρύψε τις πέτρες που κουβαλάς στις τσέπες σου, γιατί βαραίνουν την ψυχή σου. Τσάκισε τον φασίστα που ζει μέσα σου, το φοβισμένο αυτό ανθρωπάκι που δεν αντέχει το διαφορετικό γιατί τρέμει τον εαυτό του. Και μάθε επιτέλους ότι Χριστός και φασισμός δεν περπάτησαν ποτέ χέρι χέρι, γιατί τους χωρίζει ένας σταυρός. Ο ένας σταυρώθηκε, ο άλλος σταυρώνει….».

Πηγή Tromaktiko