Μανώλης Κεφαλογιάννης: «Εύχομαι κάθε επιτυχία στην διήμερη επίσκεψη της Ντόρας Μπακογιάννη στο Νησί μας.»

Με χαρά υποδεχόμαστε στο Ηράκλειο την τομεάρχη Ανάπτυξης της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη. Ένα άξιο πολιτικό στέλεχος με πολύχρονη εμπειρία και πολύπλευρη σημαντική προσφορά.
Η σημερινή της παρουσία θα συμβάλλει ουσιαστικά στις συζητήσεις για τις προοπτικές ανάπτυξης στο νησί μας και τη συνεισφορά των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην Κρήτη, που αποτελούν διαχρονικά τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας μας, της παραγωγής και της απασχόλησης.
Τρία χρόνια τώρα, η κυβέρνηση «κακομεταχειρίζεται» το πιο παραγωγικό κομμάτι της οικονομίας της πατρίδας μας, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Η σημερινή κυβέρνηση με μία οριζόντια ιδεοληπτική λογική φορολογεί αδιακρίτως τους πάντες και ιδίως αυτούς που παράγουν και προάγουν την οικονομία μας. Φόροι επί φόρων, υπέρμετρη αύξηση ασφαλιστικών εισφορών καταδυναστεύουν, εγκλωβίζουν και προκαλούν ασφυξία ιδίως στη μικρομεσαία επιχείρηση. Στον ελεύθερο επαγγελματία.
Μία καταστρεπτική πολιτική που δεν οδηγεί στην Ανάπτυξη αλλά σε ένα μαρασμό διαρκείας.
Σε μία ισοπεδωτική φτωχοποίηση. Των πάντων. Αυτό γνωρίζουν. Αυτό πράττουν. Φορολογούν γιατί κάποιοι στην κυβερνώσα παράταξη παθαίνουν αλλεργία ακόμη και στο άκουσμα της λέξης Επένδυση.
Αυξάνουν τις ασφαλιστικές εισφορές γιατί τους προκαλεί δυσανεξία η όποια ιδιωτικοποίηση. Όλα αυτά πολύ σύντομα θα αλλάξουν.
Η Νέα Δημοκρατία ως η κυβέρνηση που θα προέλθει από τις επόμενες εκλογές με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν διαπνέεται από αυτές τις ιδεοληψίες. Πιστεύει στην υγιή επιχειρηματικότητα. Στις αναγκαίες ιδιωτικοποιήσεις και επενδύσεις. Στην ανασύνταξη της Οικονομίας με δραστική μείωση των φορολογικών και των ασφαλιστικών συντελεστών.
Πιστεύει, στον παραγωγικό Έλληνα. Και θα τον βοηθήσει αποφασιστικά. Θα τον συνδράμει, θα γίνει αρωγός του. Θα σταθεί δίπλα του. Όχι, απέναντί του. Για να οδηγήσουμε τον Τόπο στην Ανάπτυξη. Στην πραγματική ευημερία με κοινωνική δικαιοσύνη.
Εύχομαι κάθε επιτυχία στην διήμερη επίσκεψη της Ντόρας Μπακογιάννη στο νησί μας. Η παρουσία της επιβεβαιώνει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της Νέας Δημοκρατίας για την Κρήτη.

Πηγή: typoskritis.gr