Οι δηλώσεις του Αντώνη Ανδρουλάκη μετά την πρόκριση του Ηροδότου

 Επιμέλεια: Μάνος Νικηφοράκης

Ευχαριστημένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του στην συνέντευξη τύπου ο τεχνικός του Ηρόδότου, Αντώνης Ανδρουλάκης μετά την πρόκριση της ομάδας του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, αφού επικράτησε με 1-2 επί του Α.Ο.Τ στο Τυμπάκι.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην συνέντευξη τύπου ο τεχνικός του Ηροδότου:

Ήταν ένα ματς για το Κύπελλο, που μας ενδιαφέρει ως Θεσμός. Ο Α.Ο.Τ ως ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας δεν είχε να χάσει κάτι. Κάναμε ένα καλό ματς. Είμαι ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές. Συγχαρητήρια τους παίκτες μου για την πρόκριση. Συνεχίζουμε.

Επιλέξαμε σε αυτό το ματς να δώσουμε χρόνο συμμετοχής και σε παίκτες που δεν είχαν πάρει έως τώρα αρκετό ή καθόλου χρόνο συμμετοχής σε αγώνες. Με τον ΑΟΑΝ χρησιμοποίησα έναν και σήμερα δύο μικρούς. Θα πάρουν χρόνο συμμετοχής και οι υπόλοιποι παίκτες, ώστε να έχω μία ολοκληρωμένη εικόνα σε ρεαλιστικές συνθήκες όλων των παικτών μας. Έτσι θα μπορώ να τους αξιολογήσω όλους.

Τώρα έρχεται ένα δεκαήμερο χωρίς επίσημη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα μας. Θα ξεκουραστούμε, αλλά και θα επιδιώξουμε να διορθώσουμε και τις αδυναμίες μας, ώστε να παρουσιαστούμε πιο δυνατοί στην συνέχεια".

Πηγή: kritipress.gr