Εύα Σημαιάκη: Μια δυναμική υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη

Με δυναμική, όραμα και πολύ όρεξη για προσφορά στα κοινά η Εύα Σημαιάκη ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Κρήτης, Π.Ε. Ηρακλείου με το ψηφοδέλτιο του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Κρήτη είναι ο τόπος που γεννήθηκα και μεγάλωσα είναι ο τόπος που αγαπάω!
Το όραμα μου ταυτίζεται απόλυτα με το οραματικό σχέδιο της παράταξης του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη για να πάει η Κρήτη μας Μπροστά!
Η έξοδος από την κρίση απαιτεί ανάπτυξη, ανταγωνιστικότητα, μείωση της φορολογίας, περισσότερες επενδύσεις, ενίσχυση του εργατικού δυναμικού, καινοτομία & εξωστρέφεια.
Ζητάω την στήριξη σας αλλά και όσων επιθυμούν την ανανέωση στην τοπική αυτοδιοίκη-ση & όσους θέλουν η Κρήτη να γίνει μια περιφέρεια πρότυπο όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά & την Ευρώπη. Η Κρήτη θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη σύγχρονη & νέα εποχή με έντονη δράση στο περιφερειακό συμβούλιο.»

Βιογραφικό:

Γεννήθηκα την 1η Ιανουαρίου του 1978 στο Ηράκλειο Κρήτης όπου ζω και εργάζομαι.
Σπούδασα Χρηματοοικονομικά – Φοροτεχνικά – Ειδικός Μηχ/νου Λογιστηρίου & είμαι πτυχιούχος Προπονήτρια στο άθλημα της κολύμβησης.
Η οικογενειακή μας επιχείρηση ΑΦΟΙ ΣΗΜΑΙΚΗ ΟΕ δραστηριοποιείται στον παραγωγικό τομέα, αγροτικών εξαρτημάτων για περισσότερο από 50 χρόνια τροφοδοτώντας την εγ-χώρια αγορά , ενώ παράλληλα εξάγει σε χώρες του εξωτερικού.
Το Νοέμβριο του 2017 συμμετείχα στις εκλογές του εκλογές του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου με την ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ , όπου και κατάφερα να βγω πρώτη σε ψήφους στο εξαγωγικό τμήμα.
Από τον Μάιο του 2018 αποτελώ εκλεγμένο μέλος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτρο-πής της Νέας Δημοκρατίας και είμαι Τομεάρχης Αθλητισμού & Πολιτισμού για τον νομό Ηρακλείου.
Είμαι μέλος του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου, μέλος ΠΑΣΓ Καλλιπάτει-ρα καθώς και μέλος του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου.
Στον Αθλητικό τομέα είμαι κάτοχος 9 Πανελλήνιων νικών στο άθλημα της κολύμβησης καθώς και 70 συνολικών μεταλλίων σε τοπικούς & Πανελλήνιους αγώνες.